Ja kiedyś miałem taką i czy to więś tuning???Taką kupiłem w opłakanym stanie,całą odremontowałem i pomalowałem i jeszcze 3 klocki zarobiłem za pół roku.
Jak nieraz widzę Calibrę to niewiem czy sie śmiać czy siąść i płakać Ale przyznam ze niektórzy potrafią zrobić normalnie Calibre;) Dzięki za pomoc już wszystko wiem
aaj tam pierdolicie z calibrą jak sie bawić to sie bawić kup tak jak ja omegę A 3.0 R6 Dual Ram i RWD wiec czego chcieć wiecej i kupiłem ją za 3.5kk jedyna wada to ta że nie zszedłem jeszcze ze spalaniem po mieście poniżej 20l Pb na 100km
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 09:48
mattey napisał/a:
A 3.0 R6 Dual Ram i RWD
przecież to nie jedzie trumna na kołach
dobre zdrowe Calibry turbo z dobrym programemi układem wyd. na zlotach (Calibra-team) robiąi niskie 14...
są ze dwie cali 13sekundowe ale tam juz więcej namodzone
eee daje rade moze ze startu przyjebania takiego niema ale bokiem poleci przy 2000rpm mam 120km/h jak bede gonił na opole w święta to na gierkówce zobacze ile pociśnie maxymalnie
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 20:42
MACIOR napisał/a:
_Rafi_ napisał/a:
Ja kiedyś miałem taką i czy to więś tuning???Taką kupiłem w opłakanym stanie,całą odremontowałem i pomalowałem i jeszcze 3 klocki zarobiłem za pół roku.
... ale 2 kominy musiały być coby te 115kobył miało jak gazy wypuszczać.
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.To nie była padaka 8v tylko 16v ,a reszte już pewnie znasz ,bo widzę nabijać się umiesz.Zobacz datę zdjęcia i powiedz co ty wtedy miałeś.Po drugie taka była kupiona porozpierda....na i odrestaurowałem i jeszcze przyciałem grosza na niej
A propo tematu widziałem wczoraj w komisie na Warszawskiej za salonem Seata Calibre w ori wersji.jak chcesz podjedz i obejrz.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 23:57
Z turbo to i szła twoja,ale bez to bidy były.Może nie trafiłeś na zdrową 150KM że połykałeś,bo moja to odchodziła.Kupiłem ją za grosze z uszkodzoną uszczelka pod głowicą i do malowania,wiec jak silnik sie przy okazji cały porobiło co trzeba było,to miała fajne odejście a przez ten przerobiony wydech fajnie mruczała.