Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 16:00
Jeżeli miałbym wybierać między Fiatem i Hyundaiem to wybieram fiata, ceny części do niektórych hyundaii powalają na kolana, pozatym nie są wszędzie dostępne. Miałem Hyundaja Accenta na sprzedaż i chciałem wymienić regulator napięcia w alternatorze, cena 300zł jeszcze o coś pytałem cena wyrwała mnie z butów.....
No wlasnie wczesniej ci pisalem tylko ze o 900 turbo benzynie autko super , mialem takiego przez rok i nie musialem dokladac ani złotówki naprawde autko bardzo wygodne ale niestety nie wypowiem sie na temat diesla.
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 17:04
dobrze ze moje poczucie humoru jest bardzo duze dlatego dziekuje Wam że daliscie mi tyle wesołych chwil czytajac wasze posty. Kamil w tym saabie siedzi silnik opla wiec moze daruj sobie to auto. Co to Pana zakochanego w japonczykach ciesze się ze juz nie bedziesz wiecej pisał bo jezeli uwazasz ze 124 CE nie jest wartym 12 tysi dupowozem to rzeczywiscie napierdol jeszcze troche lamiantexu i szpachli ta ten swój piekny nissan i czekaj kiedy to zacznie pękać. Wiem jedno Rysiek i tak dzieki nam nie kupisz auta dlatego ze cześc ludzi jest zakochana w Japoncach czesc w Europejskich autach cześć ludzi tu piszacych zna sie na samochodach a czesci sie wydaje że się zna i zawsze beda głupie komentarze.
dobrze ze moje poczucie humoru jest bardzo duze dlatego dziekuje Wam że daliscie mi tyle wesołych chwil czytajac wasze posty. Kamil w tym saabie siedzi silnik opla wiec moze daruj sobie to auto. Co to Pana zakochanego w japonczykach ciesze się ze juz nie bedziesz wiecej pisał bo jezeli uwazasz ze 124 CE nie jest wartym 12 tysi dupowozem to rzeczywiscie napierdol jeszcze troche lamiantexu i szpachli ta ten swój piekny nissan i czekaj kiedy to zacznie pękać. Wiem jedno Rysiek i tak dzieki nam nie kupisz auta dlatego ze cześc ludzi jest zakochana w Japoncach czesc w Europejskich autach cześć ludzi tu piszacych zna sie na samochodach a czesci sie wydaje że się zna i zawsze beda głupie komentarze.
Przeklenstwa w wyslawianiu sie to oznaka zdenerwowania lub prostoty, u ciebie to chyba jedno i drugie, widze ze nie potrafisz uszanowac czyis pasji badz zamilowan,..........chociaz wiem ze tego nie zrozumiesz
Ostatnio zmieniony przez BELFEGOR Sro Gru 26, 2007 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Co bedzie jezeli ktos wylicytuje i nie bedzie chcial dokonac zakupu, chodzi mi o procedury Allegro w stosunku do osob ktore wylicytowaly dany przedmiot, a nie uiscily oplaty i w zwiazku z tym nie odebraly wygranej