[ Dodano: Czw Gru 27, 2007 13:48 ] http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4079521 nastepne 190km turbo plus- czyli skora i klima a tobie misiek pewnie chodzilo o 20v rotfl..... poczytaj stronke najpierw a potem zabieraj glos
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 13:58
SZANIA napisał/a:
ANGEL poza tym fiatem to same zlomy .. gdzie tam lans i przyjemnosc z jazdy zanim by dojecha od siebie do luyblina to juz ze 2 razy do jakiegos warsztatu musial zajechac
Szkoda mi cie przekonywac do marki Alfa Romeo, poniewaz nie bedziesz mogl wyprezyc swoich szarych komorek zeby zrozumiec istote i piekno tej Wloskiej Marki....
Ja na temat twoich upodoban do Seata czy Hondy sie nie wypowiadam...
Wszyscy mowia ze Alfa sie psuje... hmm a jaki samochod sie nie psuje??
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
ANGEL poza tym fiatem to same zlomy .. gdzie tam lans i przyjemnosc z jazdy zanim by dojecha od siebie do luyblina to juz ze 2 razy do jakiegos warsztatu musial zajechac
Szkoda mi cie przekonywac do marki Alfa Romeo, poniewaz nie bedziesz mogl wyprezyc swoich szarych komorek zeby zrozumiec istote i piekno tej Wloskiej Marki....
heh,ale jesteś mądry pisz doktorat i to już !
każdy sie psuje ale bądź mądry i kup coś do tej padliny poza siecią ASO za rozsądne pieniadze i w rozsądnej jakośći.
podsumowując:Dobra jak nowa!! tyle w temacie
Szczęśliwego Nowego ....
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 23:35
ANGEL napisał/a:
SZANIA napisał/a:
moja honda sie nie psuje..a seat troszke no ale jakie te samochody dostają baty.. kazdy wie.. ps jezdzilem alfa 156 2.5v6 po drobnych przrobkach dedykowanych do tego auta.. po roku trzeba bylo sprzedac bo przez rok koszty napraw wyniosly wartosc samochodu nie mowie ze sa brzydkie tylko ze to zlomy i nie robia roboty.. (srebrna alfa 156 kiedy mocno katowana na kraku :0)