Rysiu tak sobie pomyślałem autko nietuzinkowe i takie które przykuwa oko .....to co byś powiedział na FTO ? Koszt takiego autka z przeróbka wahałby sie w granicach 15 tys a masz bolid nie lada Zapytaj sie Czarka co i jak może niekoniecznie Fiat .
Myślę że takie autko z tym silnikiem jak najbardziej do Ciebie pasuje
Powodzonka i 3mam kciukasy
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 02:59
mpirat napisał/a:
z tego co gadalem kiedys z czarkiem to trzeba na fto liczyc kolo 20 kola zł
mi pisał swojego czasu że koszt kompletnej przeróbki to ok 10 tys zł i auta szukają od 5 do 8 tys zł
ja osobiście gdybym w jakimś większym stopniu był przekonany do aut benzynowych z takimi silniczkami ( chodzi mi o ekonomie ) to powiem szczerze chciałbym mieć takie auto . Ale uważam iż optymalną opcją w przypadku Rafała to jest Fiat Coupe tylko poszukać poszperać kupić i sie cieszyć z jazdy
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Dlugo zastanawialem sie nad Ibizą 2.0 150PS na fajnej feldze i gwincie, ale jednak to tylko Ibiza, jedna z wielu.
Zdecydowalem ze bedzie fiat coupe, czy T to zobaczymy bo mam jakas gotowke przeznaczoną na auto i nie chce wydac wiecej. Jak bedzie mało, dozbiera sie kasiury i zakupie z turbawką fiaciora
Dziekuje wszystkim za podpowiedz i spostrzezenia, na LANSerów sie nadajecie
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001