Auto: Ford i rower
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 12:35
Partia Mocherowych Beretow .....o ja pier******e
skonam ....
ale nie ze smiechu to juz nie jest smieszne ...
to juz staje sie zalosne
beda nami rzadzic zboczency i pedofile oraz rozmodlone dewotki
jak dla mnie to bomba!!!!!
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
ojciec Dyrektor atakuje Polska....
Ciekawe
"Nadszedł czas działania skutecznego w celu ratunku Polski, przez wybór władzy narodowej, która przygotuje dręczoną Ojczyznę na szczęśliwość Polskiego Narodu tj. Królestwo Matki Bożej Królowej Polski, które zapewni pracę wszystkim Polakom i uzdrowi życie wszystkich gospodarstw Polskich rolników oraz przywróci Narodowi rozkradziony majątek" -
Lepperiada by Rydzyk...
_________________ Czarne Niskie i Szerokie
Ostatnio zmieniony przez kicek Sro Lut 16, 2005 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Powiem tyle, jak będą wybory to ide głosuje na samoobrone, a Lepper na prezydenta, wg mnie jest to jedyny człowiek który nie boi się powiedzieć tego co myśli i robi to co uważa za słuszne. Wystarczy zobaczyć nastawienie naszej gospodarki przez ubiegłe 14 lat, wszyscy wpatrzeni w "USA", styl życia i mode narzuconą przez nich, zapominając o własnych korzeniach, no i nic z tego niewyszło, wystarczyło ruszyć głową, zainwestować pare groszy i nastawić się na wschód, tam pójdzie wszystko i niebędzie problemów z nadwyżkami prodkuckcji itp. Tylko nasi kochani deputowani nabrali sporą kase z łąpówek we własne kieszenie mając w pupci całą reszte.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 15:04
Macior najebane masz we lbie. Lepper to pierwszy kandydat do brania w lape. w jego gadaniu "cos" jest. ale jest on takim samym manekinem jak krzaklewski.
zreszta, ja tam ide glosowac na platforme, maja bardziej wyksztalconych politykow i raczej swoim gadaniem mnie przekonuja.
na wschod, to jedyna polityke jako mozemy stosowac to sprzedawac im wszystko co wlezie i kupowac za grosze od nich. bynajmniej na zachodzie jakos ludzie wiecej zarabiaja, maja lepszy standart zycia i jest czysciej. na wschodzie dalej szary przecietny czlowiek jezdzi rowerem o ile go ma i marzy o woldze. za dolara sprzeda Ci siebie i cala rodzine. wiec nie wiem czy tak bardzo powinnismy sie kierowac na wschod.
ja sie moge zalozyc ze jak ta partia wogle bedzie partia i beda wybory to skopie dupssko SLD... takich starych zdewocialych babek sa miliony... to straszne ale prawdziwe... ida ciezkie czasy...