Koledzy mam problem, musze wymienic zderzak w swoim avancie i mam na oku zderzak od b4 cabrio i nie jestem pewny czy bedzie pasowal, a jeśli nie to czy od jakiegos innego modelu bedzie ok!? bardzo prosze o odpowiedź!!
a co do zderzaka to cabrio ma troszkę krótsze płaty boczne w stosunku do avanta więc pewnie mocowania nie pasują oprócz tego cabrio ma bardziej centralnie umieszczone wycięcie na końcówkę wydechu czyli albo cięcie zderzaka albo rekonstrukcja tłumika końcowego
pozdrawiam i zapraszam do tematów podanych w linkach
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 16:34
hugo87 napisał/a:
hehe no tak bardzo bym chciał ale taki to na pewno będzie w cholere drogi musze cos szybko i tanio znalezc
mogę Ci zaproponować coś takiego http://www.tuning-zone.pl...pl&prod_id=8081
tylko ceną się nie przeraź dla Ciebie 370pln
musi mi się transport zwrócić i na piffffo zostać hehehehe
Auto: AUDI 80 B4 AVANT 2.0
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 21:28
agrabsabi widze ze ty sie na tym znasz! dzieki ale nie chce zadnego tuningu chce zwykly zderzak i za dobre pieniadze i mam pytanie czy moze od sedana by pasowal??
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:41
hugo87 napisał/a:
agrabsabi widze ze ty sie na tym znasz! dzieki ale nie chce zadnego tuningu chce zwykly zderzak i za dobre pieniadze i mam pytanie czy moze od sedana by pasowal??
nie mam pojęcia ale sprawdziłem
to jedna płyta i górna krawędź prosta sedan, avant, coupe to samo
co do cabrio catalog nie podaje więc nie ryzykuj
sedana możesz brać jak w dym
pozdro