Od: oko-online
Do: KATE
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 17:56
Temat: ???????????????????????????????? Cytuj wiadomość
??????????????????????????????????
Od: Dzoker
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 16:22
Temat: Pytanie Cytuj wiadomość
Cytat:
Zanim odpiszesz Dzoker na moj post przemysl wszystko 2 razy... )
A czy ja kiedy kiedyś odpisałem ja jaki post ?
d: Czacha i Gomez
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:29
Temat: pytanko Cytuj wiadomość
przepraszam bardzo ale o co chodzi w twoim podpisie bo cos nie rozumiem????
Od: zaaawada
Wysłany: Wczoraj 16:27
Temat: Podpis Cytuj wiadomość
Zanim odpiszesz zaaawada na moj post przemysl wszystko 2 razy... )
O co Ci chodzi ?
i moj ulubieniec od dzisiaj...;)
d: zaaawada
Wysłany: Dzisiaj 9:47
Temat: PODPIS Cytuj wiadomość
Czekam na wyjaśnienia, o co chodzi Bo ani nie udzielałem sie na tym forum, ani nic, wiec ? Nie jest miło czytac takie rzeczy, moim zdaniem jest to bynajmniej chamskie, tymbardziej, ze jestes kobieta Zarejestrowałem sie na to forum, czytam je, pogłebiam swoja wiedze i chce wiedziec skad sie wział twoj podpis ? Po pierwsze, nawet sie nie znamy. Po drugie, przynajmniej ja mam taka zasade, ze jak mam cos do kogoś, to mu to pisze po prostu, a nie obrażam na forum publicznym, bo tak jak pisałem wyzej, jest to CHAMSKIE :]
Czekam na wyjasnienia, pozdrawiam,
zaaawada
Czy ktos moze wyjasnic mi o co tu chodzi???
_________________ Zanim odpiszesz Gość na moj post przemysl wszystko 2 razy... )
Slash [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 15:58
Co za dziwny zbieg okolicznosci, bo ja rowniez jestem w Twoim podpisie Hahaha
Tak to jest, jak sie nie zna mozliwosci phpBB
ktos, kto jest najwiekszym zadymiarzem forum smie pisac, ze cos jest nie fair?????
Jesli umiesz czytac ze zrozumieniem kolego, zrob to 20 razy- w moim podpisie nie ma nic obrazliwego, mysle, ze bardziej nie fair jest miec w avantarze cudze rozpirzone auto bez zgody jak sadze wlasciela...
_________________ Zanim odpiszesz Gość na moj post przemysl wszystko 2 razy... )
ktos, kto jest najwiekszym zadymiarzem forum smie pisac, ze cos jest nie fair?????
Jesli umiesz czytac ze zrozumieniem kolego, zrob to 20 razy- w moim podpisie nie ma nic obrazliwego, mysle, ze bardziej nie fair jest miec w avantarze cudze rozpirzone auto bez zgody jak sadze wlasciela...
- nie unoś sie ... złość piekności szkodzi
co ja śmie a co nie śmie to moja sprawa
skąd wiesz że to nie jest moje kangoo ? pozatym takich na pęczki tak samo jak hyudai
ps. co miałem do powiedzenia powiedziałem
dla mnie eot
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Ostatnio zmieniony przez Paweel Sro Sty 09, 2008 18:05, w całości zmieniany 1 raz