Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 17:04
Przygladam sie na to zdjecie i przygladam od 10 minut.
nie powalil mnie ten kit na ziemie, ani zadnych emocji nie ma.
zaczne od przodu. pierwszy zderzak jeszcze pasuje, nie gryzie sie z linia nadwozia. szkoda tylko ze ktos sie pobawil fotoszopem (:D) i zrobil kuku tym wlotom, co jest pod? siatka? kawal plastiku, czy niby efekt cienia? psuje to cala ocene.
Progi maja jakis dziwny wzor, niezbyt ladnie (choc lepiej niz to ukazane na 2giem zdjeciu) przechodza w linie poszerzonego nadkola. prog zdaje sie byc zbyt masywny (nie wiem czy to dobre okreslenie, ale wg. mnie nie zgrywa sie z linia boczna)
Tyl... chcialbym zobaczyc najpierw oryginalny tyl. jezeli ktos moze, prosze zapodac foty, by daleko nie szukac, jednak mysle sobie ze zderzak, z tymi rurkami(chyba nie sa seryjne?) jest conajmniej dziwny, jest masywny, wraz z tymi progami do kupy, pozbawia takiej zwinnosci dla tego auta. przeciez w serii jest piekne.
nie wiem na ile nowy to jest kit, jezeli jednak w miare swierzy (po focusie, nissanie) to widac, ze nastapil zwrot w druga strone. Focus zapowiedzial mojemu przekonaniu zwrot w stylingu, pewne nowe kierunki artystyczne i dobre zgranie linii. ta bmka jest zaprzeczeniem tego co wymyslila moja glowa po w/w projektach.
generalnie widac ze duzo pracy zostalo wlozone w to auto. domyslam sie ze nie jest latwo dobrac cos do tego modelu, stworzyc go od podstaw gdyz linie samo w sobie ma ok i nic mu nie brakuje. Jednak to klienci i posiadacze BMW zdecyduja czy warto i na ile sie im ten projekt spodoba.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 19:56
eh, a moze byscie choc troche pomysleli, wytezyli umysly i naprawde z szacunkiem podeszli do czyjejs pracy.
jakby nie patrzec, jaki to bubel nie wyszedl, ale uwazam ze zasluguje na to by poswiecic mu 5min. wtedy taki Konrad z Neo (ktory czyta nasze forum), moze wziasc uwagi przyszlych (pojecie wzgledne) klientow i troszke podszlifowac robote.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 20:10
pierwsza rzecz ktora zawsze jest obiektem mojej krytyki to siatka... w kolorze jasnym (aluminium czy jakim tak).... mi jasna siatka sie wogle ale to wogle nie podoba psuje wszystko.... jakby byla czarna i taka naprawde gruba (nie moskitiera) to wszystko byloby OK. badlook nawet OK (mi sie podoba) tylko dziwnie wyglata to cos dolepione na kierunku
tyl... jakos trudno jest mi sie przyzwyczaic do gladkiej klapy w bmw... a i swiatla... duzo bardziej by pasowaly jakies czarne... bo lexusy sie troche gryza... kolka jesli nie szersze i wieksze to powinny byc na dystansach bo autko ladnie lezy ale kola sa zagleboko!! do bmw trudno jest zrobic kit ktory bedzie zmienial jego wyglad a zarazem bedzie pasowal... bmw najlepiej wyglada w mpakiecie... ale i tak szacunek dla tego kto sie podejmuje wyzwania!!!
Auto: Honda Civic
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Lip 2004 Posty: 1414
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 20:18
1 foto - zderzak jest
2 i 3 foto - jakos tak dziwnie,
wg mnie progi mogły by byc równe z poszerzeniami, przedni zderzak ma za okrągłe wloty,a w tym najwiekszym to jakas poprzeczka by sie przydała. Tylny to sam nie wiem, moze jakies przetłoczenie i zalepic te dziury
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 21:37
LeNkA napisał/a:
Skomentuję to bardzo krótko...
dokladnie takie samo mam zdanie...
ale zeby kfak'a zadowolic to napisze co-nie-co
tyl za bardzo masywny - jak deska z dwoma otworami
przod z ta siatka wyglada nadwyraz smiesznie - mniejsze wloty powietrza ladniej by wygladaly
progi hmm... juz bardziej nie da sie ich zbajerowac
Auto: VW Golf V 2.0 TDI DSG
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2004 Posty: 29
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 23:26
Ojej. tak to jest jak ktoś zapoda same fotki z innego forum....
Dla wyjaśnienia: żaden z tych zestawów NIE JEST zestawem Neodesign. Gdyby ktoś nie wiedział, to jednym w działów firmy jest www.spoilerfactory.biz - działalność dla firm tuningowych. Sa to zlecenia zagranicznych firm.. i pilnie nadal szukam E46 Cabrio.Coupe.Limuzyny.Kombi..
Te zestawy nawet nigdy nie będą sprzedawane w PL, bo z założenia są na inne rynki