noze inne auta z silnikami o zbliżonej mocy ida lepiej, sa szybsze. To opinia zasłyszana i chce sie dowiedziec, bo mi osobiście strasznie sie Volvo podoba
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
chodzi ci o 2.4T low pressure 193KM, sa to silniki z niskim doladowaniem.... mowia ze sa bardziej zywotne od jednostek 2.3T 240KM ale to kwestia dbania o samochod...
za ten chajs mozesz kupic jeszcze celice vi gen. gt , super niezawodne i bezproblemowe auto , mozna trafic z naprawde dobrym wyposazeniem, zmiescisz sie w tej kwocie z duzym luzem, wada - troche to wazy i musi sie podobac
celica jakoś mi nie podchodzi ale mocno się przyglądam temu volvo c70 2.3
jeszcze raz dzięki wszystkim za dotychczasową pomoc
Hej Maly... siemano
Ten sprzet z twojego obrazka w zupelnosci ci wystarczy - bez szalenstw... a tak na powaznie polecam Eclipse... ale mysle, ze w tym roku przesiadam sie do czegos V z duza pojemnoscia, 4drzwiowego i z babanowym wnetrzem... POzdrowienia zza oceanu. Szeli
Rejestracja imienna kosztowala mnie cale 15$
P.S.
Maly wejdz na www.StreetRacing.pl -> Forum Sponsorowane -> Sprzet z USA ...odezwij sie to za 20-25tys zl sciagne ci takiego Eclipsika z 2.0T
Ja znow slyszalem ze FC sie sypia (te 220KM). Oczywiscie to zaslyszane tylko ale ponoc wlasciciele boja sie wyjezdzac w trase zeby nie wrocic na lawecie. A co do coupe...
Cougar - to ponizej 20 na pewno
Celica - za 25 to pewnie gt 4x4 250KM
Camaro - '00 za 25, a ta sma generacja od duzo starszych rocznikow sie zaczyna
Coupe - taki Hyundai