Co byście polecali w tym rozmiarze? Ja zastanawiałem sie nad Toyo PX4, Uniroyal RainSport bądź Uniroyal RALLYE 550. Chodzi mi o oponę tak do jakiś 200zł za sztukę mniej więcej. Jakieś propozycje? Bo powoli się rozglądam i chciałbym nabyć zanim na wiosnę oponiarze żądni dobrego zarobku podniosą ceny. Z góry dzięki za wszelkie rady.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Niewiele mi ten temat pomógł. Tak widziałem go, są to opinie sprzed roku, dzisiaj oferta opon jest trochę inna, ceny oczywiście też. Mam ograniczone fundusze i raczej na większość opon tam umieszczonych nie mam funduszy. Ale tak, mogę się podczepić pod tamten temat. I dzięki za opinię
Proszę moderatora o zamknięcie tematu.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!