siemka
moze wiecie drodzy forumowicze gdzie fajnie przyciemniaja szybki w lubelcu
ostatnio fajna folie widzialem taka niby przezroczysta srebrna a jak sie podchodzilo blizej to nic widac nie bylo
pozdraw
_________________ Audi A6 4B Awant 2,5 tdi quattro 180 KM
8) siemka
ostatnio fajna folie widzialem taka niby przezroczysta srebrna a jak sie podchodzilo blizej to nic widac nie bylo
pozdraw
Hanesco nie ma co piecowo najlepiej sie przyciemnia żadna folia nie odda tego
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 23:04
fol - serwice na ul 1 maja ,
tam maja bardzo duzy wybor foli , co do hanesco to ja ja perzyciemniaalem to mieli bardzo drogo i przyciemniali tylko na czarno , takze ja polecam FOL- SERWICE
a nie wiem czy w lublinie przyciemniaja piecowo szyby , chyba trzeba z tym do Krakowa jechac
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 23:12
wilku napisał/a:
fol - serwice na ul 1 maja ,
tam maja bardzo duzy wybor foli , co do hanesco to ja ja perzyciemniaalem to mieli bardzo drogo i przyciemniali tylko na czarno , takze ja polecam FOL- SERWICE
a nie wiem czy w lublinie przyciemniaja piecowo szyby , chyba trzeba z tym do Krakowa jechac
ja też nie wiem czy w LBN przyciemniają piecow Hanesco masz racje drogie ,popytałem sie ludzików i dzwoń tutaj fajnie robią szyby
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
8) siemka
pozdraw