Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 12:58 TVN TURBO -OPT NOWA SERIA 2008!
Cytat:
Juz niedlugo rusza nowa seria Operacji Tuning. Jako współtworca programu wspólnie z ekipą z ktorą pracuje szukam super wypasów do programu. Ponieważ nowa seria bedzie jeszcze lepsza i bedą jeszcze ciekawsze auta oraz inne akcje mam do was mega próśbe. Jesli macie ochote pokazać wasze cacka bardzo prosze o wysyłanie na moj email KEFIR@AONET.PL ( tam jest aonet nie onet nie pomylic sie!!!) kilka fot auta +krotki opis co i jak z numerem kontaktowym. Jestem jedną z osob odpowiedzialnych za materiał wiec niebedzie kichy i dzieki temu ze wasze auta bede mogł umieścić na wizji bedzie to równiez doskonałą reklama dla calego stylu jdm i japonskich przecinaków o czym oczywiscie sami bedzie mogli powiedziec. JA ze swojej strony służe wszelką pomocą bede też na kazdych zdjeciach tak zeby pokazac jak najlpeiej i jak najciekawiej! Oczywiscie nei jestem w stanie pisac do was osobno bo bym chyba nie spał przez tydzien tylko pisał emaile:) wiec to ogloszenie jest do wszystkich Was! Bede bardzo wdzięczny i dumny mogąc pokazać dobrze zrobione wózki! Im szybciej tym lepiej wiec czekam na wasze emaile z kilkoma fotami fur i krotkim opisem + kontakt.
( fotki najlepiej zewnatrz ,pod maska jesli robione , srodek sami wiecie zreszta !:)
KEFIR@AONET.PL, mnedziak@gmail.com
602 670 102.
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 19:35
kazik napisał/a:
no i krystian crx lub daniel crv
Chyba by musieli mega zapłacic za to zeby z Tede rozmawiac,to parodia nie program...
Program np Raport jest naprawde fajny powaznie podchodza do sprawy i tam powinny byc realcje z 1/4 mili i driftu.
Juz widze jego tekst co to za pudełko-bak paliwa,co to za trabki pewnie muzyk jestes-ITB,czego masz krzywo obrotomierz-szkoda mi było Xawerego ,popatrzył sie X jak na kosmite...
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!