Wbijam na kwadrat po robocie, włączam monitor i patrze:
Cytat:
3499693 11:56:02
możesz mi pomuc mam problem. wygląda tak. jak jeżdze autem i mi się nagrzeję silnik to zaczyna mi sie podduszać troch. wczym problem tkwi.
Nie odpisuj tutaj !
Ja 20:07:57
weź kurka człowieku w słownik przyinwestuj
Czy ludzie w tym mieście czy na tym forum pozamieniali się z właśnymi kutasami na łby, bo na to wygląda, rozumiem debilne pytanie jeszcze przejdzie, ale żeby zdanie zaczynać z małej litery i nie znać podstaw ortografi. Normalnie nie wiem co się z tymi ludzmi porobiło, poziom debilizmu i durnoty ciągle wzrasta, trzeba coś z tym zrobić.
Macior przyinwestuj w płatną infolinię.
"Tu wróżbita Macior,
chcesz podnieść moc swojego bolidu,
a nie wiesz jak,
dzwoń.
tylko 5zł + vat za minutę połączenia"
Macior przyinwestuj w płatną infolinię.
"Tu wróżbita Macior,
chcesz podnieść moc swojego bolidu,
a nie wiesz jak,
dzwoń.
tylko 5zł + vat za minutę połączenia"
na allegro nich da, prędzej się ktoś znajdzie np: Porady wielkiego SZU odnośnie motoryzacji
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
Maciorex mogłeś przynajmniej nie podawać nazwy użytkownika....jak napisał Hagie : nie czepiaj się gościa, który jest zielony jak szczypiorek na wiosnę...
Macior wprowadziłeś nerwową atmosferę, jak pisałem ten post to uważałem nawet na interpunkcję
[ Komentarz dodany przez: QSY: Czw Sty 31, 2008 17:57 ] 13.) Starajmy się nie nadużywać emotikon i KATEGORYCZNIE zabronione jest odpisywanie samymi emotsami.
_________________ było Meraś '78 W123
było B4 '92 1,9TDI
IVECO 3.0 HPI 146 KM w pracy
jest 100 '90 C3 2,3 136KM
V8, 4.2 QUATTRO 280KM BęDZIE JUż LATEM.