ja też gram w LFSa i to chyba już ze 3 latka i jakoś przestać nie mogę
z tymi ustawieniami to owszem ułatwiają i umożliwiają dłuuugie dirfty ale nie przesadzajcie,da się popier...ć na seryjnych ustawieniach jeśli się potrafi i nie zwalać winy na ustawienia jak co chwile obraca
co do rFactor to przednim napędem jeździ się nawet fajnie ale drift ssie i ogólnie fizyka jakaś taka lekko z pupy...
Jak ktoś chętny na LFS to wieczorami czesto upalam ze stachem
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Mi pasuje. Mam wolny wieczór (no teoretycznie) więc jakby co mogę latać. gracie na najnowszej wersji gry??
kwachus, mam tylko PC, konsole to dla mnie zabawki dla dzieci. Jak będę kiedyś w lodówce kase trzymał to sobie kupie. teraz wystarcza mi komp i klawiatura:D
Mi pasuje. Mam wolny wieczór (no teoretycznie) więc jakby co mogę latać. gracie na najnowszej wersji gry??
kwachus, mam tylko PC, konsole to dla mnie zabawki dla dzieci. Jak będę kiedyś w lodówce kase trzymał to sobie kupie. teraz wystarcza mi komp i klawiatura:D
gram w tą przed ostatnim apdejtem,nie ma lini po której trzeba jechać i takie tam
21:00 ??
woytek13 faktycznie na pc to rajdowek mało szczegolnie jesli chodzi o dobre oddanie fizyki i modelu jazdy ,ale zawsze cos mozna znalesc dla siebie ja przetarlem oczy przy Gt4 na ps2 i forzy2 dlamnie bliskie ideału na pc seria nfs zniechęca , a gry nisko budżetowe niemaja sily przebica a jak by taki Live for speed mial licencje na marki aut prare tras fajna grafe to by wymiatał...
E to nie. Ja nie chce FWD. Taka jazda nudna troszki Na drifty jakieś trzeba wpaść. Podajcie mi oznaczenie wersji bo mam dwie na kompie zainstalowane, a i trzecie nie zaszkodzi
E to nie. Ja nie chce FWD. Taka jazda nudna troszki Na drifty jakieś trzeba wpaść. Podajcie mi oznaczenie wersji bo mam dwie na kompie zainstalowane, a i trzecie nie zaszkodzi
wersja 0.5X10