Napisałem przecież ,że nie ma znaczenia czy benzyna czy diesel, napisałem też, że kolega nie chce zadużo wydawac na części, czekam na dalsze propozycje.
Proszę nie wyskakujcie z tekstami, że za mało kasy czy coś tam. NIE WIESZ CO ZAPROPONOWAĆ TO NIE SPAMUJ !
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Te co przednionapędowcem driftujesz, ile wsadził w tą chónde, nic to dobrze, pogadamy za pół roku jak zacznie się zawias odzywać czy inne pierdoły. Pozatym jak ty uważasz że chónda ma charakter to chyba jest coś nie tak z twoją męskością.
buehehe nic nie wsadził,znudziło mu sie seryjne 94 km i kupił sobie klocki lego na vtec to będzie miał 120 gdyby nie chciał minime dalej by sie tłukł nic nie robiąc?
co zawias?co konkretnie?wahacz?555 za 150zł na dłuuugo starcza....amortyzator?tani jak internet w łęcznej
jakie inne pierdoły? bez urazy ale sam jesteś pierdoła a raczej nieudolny prowokator
nie ma co ukrywać,civic to mały tekturowy samochodzik z jakimś tam pazurkiem (bez vtec ma niecałe 11 sek) dla takich co im tatusie MB E500 nie qpią i nie zatankują a kolega wyraźnie napisał że DLA STUDENTA? i co jak nie ma 50 tys to moze o samochodzie zapomnieć?nie pier..l !!
a co do męskości i driftów to chętnie popatrzę jak Ty tylnonapędowcem bokujesz bo jak narazie to słyszałem o pogiętym audi
p.s. kolego jak nie chcesz pedalskiej chóndy to kup sobie corolke albo almere...aa może starletke
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Ech szkoda mi klawiatury na dalszą polemkę z tobą, jeździj sobie dalej tą chundą, chwal ją w imię panskie, zapierdalaj bokami jak pro drifter i nie zagladaj innym do kieszeni, bo pokazujesz kim jesteś.
Ech szkoda mi klawiatury na dalszą polemkę z tobą, jeździj sobie dalej tą chundą, chwal ją w imię panskie, zapierdalaj bokami jak pro drifter i nie zagladaj innym do kieszeni, bo pokazujesz kim jesteś.
nie chwalę bo nie ma takiej potrzeby,te "pedalskie podróbki samochodów" wyrobiły sobie już renomę (a poleciłem też inne auta od kitajców) bo są tanie w eksploatacji.
Puki co to właśnie krystianowa chónda "miecie" i wszystko w temacie a jak wystawisz na światło dzienne szybszego golfa to pogadamy.
Nie zaglądam tylko Ty rżniesz przed studentami kozaka niewiadomo po co.Ale w temacie to akurat jakoś Ci się argumenty skończyły ,gdybyś miał coś sensownego do powiedzenia to pewnie nie szkodował byś klawiatury a jeśli nie masz to faktycznie...
żeby nie było OT to napisżę,że kolega może kupić jeszcze pseudo sportowego golfa i eksploatacja też nie wyrwie z butów
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4273917 Spokojnie polata 3-4lata bez problemów, potem bezproblemu sprzeda, wszędzie zaparkuje, znośnie spali, ceny cześci śmiech, masa używek, sporo gratów tuningowych, przećwiczony na wszystkie sposoby. Eksploatacja na 100% wyjdzie taniej aniżeli jakiejkolwiek Hondy z podobnego przedziału cenowego.
Wzrok mam dobry i w miarę pojęcie o samochodach i nie wiem co jest portowego w seicento ?? nazwa modelu ?!
jezdziłes kiedys sportingiem? wnioskuje ze nie skoro piszesz takie farmazony
seje to małe niepozorne kilery tylko ze komfort jazdy jest niski
dobrze mówisz w mieście sporting daje rade,ale komfortu nie ma,ciasne to g..no strasznie no i jak juz przyjdzie po jakiejś trasie pojechać to kix,aaalbo robotę zrobić
Dobre MACIOR honda civic nie ma charakteru i nie polecasz ale pikaczento jak najbardziej
p.s.brać poprawke,ze to fiat i mimo że eksploatacja faktycznie jest tania to niestety dość często trzeba dłubać ;/
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 13:09
Drift_King napisał/a:
QSY napisał/a:
whiteraben001 napisał/a:
Wzrok mam dobry i w miarę pojęcie o samochodach i nie wiem co jest portowego w seicento ?? nazwa modelu ?!
dobrze mówisz w mieście sporting daje rade,ale komfortu nie ma,ciasne to g..no strasznie no i jak juz przyjdzie po jakiejś trasie pojechać to kix,aaalbo robotę zrobić
Dobre MACIOR honda civic nie ma charakteru i nie polecasz ale pikaczento jak najbardziej
p.s.brać poprawke,ze to fiat i mimo że eksploatacja faktycznie jest tania to niestety dość często trzeba dłubać ;/
jak nie ma, jak ma robi swoje ciskam takiego i wiem co mówię jedyny minus to to że wysoko się siedzi (może ktoś posiada silnik od punto 1,2)
żeby nie było ot, to do jakiej ceny mamy składać propozycje ( przecież to student), myślę że o honi można zapomnieć
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
13,8 s do setki to raczej nic ciekawego......a do tego dużo pali.
Tak sobie krzyknąłem 10 ty , może byc do 15. ale i tak zawsze będzie dla was za mało......
Slash napisał/a:
Honda CRX ED9
też mu to proponowałem, wygląd w miarę ma i silnik nie najgorszy.
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
takiego ceeriksa to raczej długo będziecie szukać w nienagannym stanie bo to auta stare i po wieeelu młodych katach wiec małe szanse na znalezienie czegoś nieubitego i niepołamanego ale.....
...kuśwa 6 generacji jest po prostu pełno i to w niedalekiej okolicy w tej kasie więc nie ma co marudzić tylko jechać i ogladać....
a jak jest z tym kłopot to ja mogę takie auto wyszukać