Tylko widzisz Danielu teraz to nie wiem czy ktos bedzie chcial wplacac bo krucho z kasą , a do maja troche czasu jeszcze jest, ale wiem ze na slowo to napewno nie ma co zapisywac...... Ale no zobaczymy, ja jestem na TAK !!
tylk oze jak sie nei zaklepie lotniska to moze sie okazac ze potem bedzie pupcia. wieczorem bede wiedzial wiecej o terminach i jak wyglada zaklepanie go.
[ Dodano: Czw Sty 31, 2008 11:43 ]
bodek napisał/a:
Cytat:
Parę osób się przyda do pomocy w mierzeniu czasów itp, itd.
a czy to ma byc mierzone ?
czy?? czy chciales napsiac czym??
proby czasowe tak jak na torze stoperem, kto nie chce sobie mierzyc to nie musi. ale mierzac czas widzi progres
ci co beda sie chcieli sprawdzic na 400m to bedzie tylko konkurencja kto lepszy. bo moim zamyslem jest to by poganiac tam glownei po zakretach.
ale mimo ze sie lata po zakretach to i tak jedna czesc lotniska jest wolna i tam mozna sobie poscigac sie na prostej
glownei chodzi o fajny wypad i o dobra zabawe. nie o to by byc najszybszym w miescie
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 11:44
co do illosci aut to nie wszyscy musze jednoczesnie jechac na 1/4 lub brac udzial w sprincie... niektorym wystarcza "robienie oprawy dymnej"
pilachgt napisał/a:
tylk oze jak sie nei zaklepie lotniska to moze sie okazac ze potem bedzie pupcia. wieczorem bede wiedzial wiecej o terminach i jak wyglada zaklepanie go.
tak z mojego doswaidczenia to jak bedziesz klepal termin to dogadaj sie z kolesiem tak zebys byl jedyna osoba wynajmujaca tego dnia... bo nieraz robi takie szopki ze kilka grup ma wynajete lotnisko (kasakasakasakasa straszny pazer)
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 13:05
Pilachgt nie myśl że po torze będziesz latał jako po torze.Tak jak pisał Jaqub zazwyczaj masz jeden długi pas i łuk i pas dojazdowy.No chyba że ty wynajmiesz inaczej.
My jak mieliśmy tor w tamtym roku to nawet ten długi pas mieliśmy skrócony bo inna jeszcze impreza sie odbywała i nawe nie mogłem zobaczyć ile poleci auto bo ja akurat dochodziłem od 0 do 170-180km/h na prostej i trzeba było już hamować.
Trzeba albo się nastawiasz na próby 1/4 mili ,można jakiś sprincik z szykaną zrobić ale jak mówie my mieliśmy do dyspozycji taką literę C bardziej kanciastą że długa prosta i dwa łuki i dookoła nie mozna było jeździć .Mozna z nawrotem cos wymyśleć.My z BMW jak jechaliśmy to wyszedł wjazd 20zł + dojazd + paliwo itp.
akby miala byc impreza dzielona z kims innym to ja nawet w cos takiego nie wchodze. albo cale lotnisko albo sram na to
rowniez tak uwazam, pozatym 1 raz slysze ze imprezy dzielone; bylem moze z 3 razy tam na imprezach i zawsze bylo pelne lotnicho; a okrazenia takie ze cale prawie dalo sie zjechac
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 13:35
Jestem jak najbardziej ZA.
Nawet jak sa dwie imprezy to mozna ladnie podzielic Lotnisko. Ja jezdzilem z Wroblem, a obok byl zlot Celicy i nikt nikomu nie przeszkadzal. Tor jaki zrobil Wrobel mial dlugosc 4200m wiec wystarczajaco.... predkosci po deszczu dochodzace do 160, pas poslizgowy ehh
Skoro jest LAP RACE 10maja to moze blizej czerwca albo kwiecien? bo chyba troche z nas bedzie chcialo wystartowac w LAP RACE.
Jesli chodzi o rezerwacje to ciezko bedzie zebrac od ludzi kase na 3 miesiace przed impreza.
tak z mojego doswaidczenia to jak bedziesz klepal termin to dogadaj sie z kolesiem tak zebys byl jedyna osoba wynajmujaca tego dnia... bo nieraz robi takie szopki ze kilka grup ma wynajete lotnisko (kasakasakasakasa straszny pazer)
powiem tak. troche sie wkur..lem, bo koles bez kitu pazerny.
Wlasnie do niego dzwonilem i w maju wolne tylko jakies niedziele, w czerwcu soboty nie da bo firmy lubia brac.
Ale najlepsze jest to ze jak ktos sie trafi na ten termin co bym chcial to bedzie jezdzil z nami, wiec trza dzielic lotnisko. jezeli chcemy miec gwarancje, ze cale lotnisko dla nas to koszt wzrasta do 3tys. tak wiec w pupci to mam. mysle ze najlepiej bedzie zrobic spontana i zorganizowac to w pare dni jak bedzie wolny termin.
lub mozna teraz zaklepac i liczyc ze nikt nam nie wpadnie.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 23:11
pilachgt napisał/a:
powiem tak. troche sie wkur..lem, bo koles bez kitu pazerny.
poza tym mega ch**** niby wszystko zaklepane, wszystko ok a pozniej sie okazuje ze jeszcze ktos jezdzi bo cos tam... tak sie wg mnie nie robi... ale coz to chyba jedyne prywatne lotnisko w takim stanie i z takim polozeniem geograficznym (prawie srodek PL i WAWA ma blisko itp)