Wysłany: Czw Lut 17, 2005 20:33 Re: spotkania w lublinie
student napisał/a:
cześć mam BMW 318IS ///M jestem nowy powiedzcie mi gdzie mogę spotkac ludzi którzy bawią sie tuningowanymi samochodami tak jak ja jeśli to nie tajemnica
znaczy chodzi Ci ze masz 318 w pakiecie mpower czy nalepkie m na klapie? jak chcesz sie wglebic w tematy to czytaj forum i wpisz sie w klubie bmw!!!
To M to chyba jak u mnie ( naklejka ) ale już się jej pozbyłem
ja nie chce nikogo urazic ale bawi mnie jak w 316 (najczesciej jeszcze zagazowanej) jest naklejka Mpower... a ostani widzialem znaczek bmw na maluchu i polonezie trucku niezly tuning
Jaqub mnie to też bardzo śmieszy i pierwsze co zrobiłem jak kupiłem bejce to zerwałem znaczek M-power a co do gazu to jestem przeciwnikiem takiego paliwa
u mnie to jest tak pełna elektronika chamulce zdarzaki obniżone zawieszenie i ten człeń ze szwajcarji co ją kupiłem powiedział ze ma zmierzone 150 KM z 1.8:D(ale to moze akutat ne byc prawda):) znaczki M// na tylnej klapie zegarach gałce zmiany beigąw i na drzwiach a co do tego spotkania to jestem za a nawet przeciw jak to wałęsa powiedział więc jak?