Czaję Ja po prostu tym razem kręciłem głównie tych co bardziej dla Fun-u jeździli. No a rolnika z Krasnika trzeba było nakręcić Ale mam filmik z Tobą z wielkiej orkiestry
wiec ja mam pytanko czy sa jakies filmy z beemkami ja jezdziłem coupe e 36 czerwona i czoho m5 a my jezdzilismy nie na czas wiec prosze o jakies filmy i fotki ok. Pozdrawiam
oficialnie moge powiedzieć że STEC to PAJAC !
większego idioty nie widziałem,
mistrz jest z niego ! jeździ więcej po trawie niz po asfalcie, i zapier***** jak poje**** między samochodami, a jak mu zwróciłem uwage żeby troche uważał na ludzi to się nic nie odezwał
nie ma co się podniecać tym całym STECem moim zdaniem,
oczywiście bez obrazy
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
wiec ja mam pytanko czy sa jakies filmy z beemkami ja jezdziłem coupe e 36 czerwona i czoho m5 a my jezdzilismy nie na czas wiec prosze o jakies filmy i fotki ok. Pozdrawiam
Dobra impreza Stec ladnie dawał w pupe temu miskowi, m5 tez robotne no i impreza kombi daje rade, ale najbardziej to pozdrawiam pana z W11 i corsy zielonej bo mial z nami ciezki dzien
Pozdro takze dla Loży Szyderców Smiane było
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 21:14
[quote="Stacho_16V"]oficialnie moge powiedzieć że STEC to PAJAC !
większego idioty nie widziałem,
mistrz jest z niego ! jeździ więcej po trawie niz po asfalcie, i zapier***** jak poje**** między samochodami, a jak mu zwróciłem uwage żeby troche uważał na ludzi to się nic nie odezwał
nie ma co się podniecać tym całym STECem moim zdaniem,
popieram!chyba ma troche za duże mniemanie o sobie...
macie troche racji, ale:
- troche na chlopaka za mocno najezdzacie - bo na niego najlatwiej bo stec, bo ma fajny samochod
- nie tylko on odwala rozne maniany, sporo bmw tez, ale na niego najlatwiej najechac bo to wielki stec
mysle ze mozna odpuscic juz to najezdzanie, jest jaki jest, chyba taki jak caly klan stecow. ale jest mlody moze uda sie go na ludzi wyprowdzic