Do czego Ci te fajerwerki, jak na jakąś imprezę to mogę podrzucić Ci numer do gościa z Chełma który robi pokazy, ceny wręcz śmieszne, 2kpln za 7-10minutowy pokaz w trakcie którego jest jasno od efektów
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:19
MACIOR napisał/a:
Do czego Ci te fajerwerki, jak na jakąś imprezę to mogę podrzucić Ci numer do gościa z Chełma który robi pokazy, ceny wręcz śmieszne, 2kpln za 7-10minutowy pokaz w trakcie którego jest jasno od efektów
do rekonstrukcji militarnych potrzebuje duzo petard hukowych, moze jakiegos zadymienia, pare recznych granatow, min itd
do rekonstrukcji militarnych potrzebuje duzo petard hukowych, moze jakiegos zadymienia, pare recznych granatow, min itd
CrOOchy, ale po lewo czy po prawo?
To nie lepiej i taniej do chemicznego na róg się przejść
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 00:51
Cytat:
trzeba bylo w makro kupic... tanio byly... nie wiem czy jeszcze sa...
dostaniesz odemnie xywe wujek dobra rada. czy Ty widziales w makro te petardy, czy byly tanie? czy byly tam granaty dymne i tego typu rzeczy ?
ja ogladalem, w 90% byly zestawy, male petardy hukowe, hjakies baczki no i ognie bengalskie, rzymskei ble ble ble...
NIE TAKIE COS!
Macior, ja juz sie samemu w to bawic nie bede kiedys juz mialem zabawe zle sie skonczylo. wole kupic