Siemka jestem nowym uzytkownikiem mam zamiar kupic sobie audika w kombi z silnikiem 2.3 2.6 2.8 który silniczek byscie doradzili z gory dziekuje za pomoc
_________________ mniej niz 2.0 to zabawka dla dzieci!!
a jak kupisz niunie to tutaj http://lkt.pl/viewtopic.php?t=541&start=555
pokażesz nam swój nabytek....
proponuje tez użyc opcji szukaj bo możliwe ze już taki temat był......
_________________ Istnieje tylko jeden luksus prawdziwy - LuKsUs zWiAzkU z OOOO
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 22:53
Czacha i Gomez, a wam co dzisiaj?? w modów się bawicie?
tajron, jak już się nastawiasz na takie silniki to doradzam 2,8, a że o uzasadnienie nie prosiłeś to nie piszę.
[ Komentarz dodany przez: gelo_lsw: Czw Lut 07, 2008 22:59 ]
bardzo dobrze że wszyscy dbają o pożądek na forum ja,agrab czy PONURY nie jesteśmy non stop przy kompie
Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 12:05
a ja bym wzial jak nic 2,3 R5 quattro w jakim ciemnym kolorze (czarny niebieski) 5zyl w rzedzie to praktycznie bezawaryjny wytrzymaly pieknie mruczacy silnik o wystarczjacej mocy jak do 80 ewnetualnie 2,8 V6 bo tez zamiata a za to odradzam 2,6 V6 jest bardziej awaryjny pali cale nic mniej od 2,8 a jedzie duzo gorzej.
daj znac co kupisz
też polecam 2.8 mocy nigdy za wiele lepiej mieć w zapasie. A jak założysz sekwencję to palić bedzie ok 12 l/100 km gazu . Czyli wcale nie wiecej niż 2.3 , 2.6
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
2.8 spali ci od 8 do 11 w mieście, przy bucie 12-28. Gazuję się bez problemu nawet najtańsza instalacja. Silnik praktycznie długowieczny, lubi padać hydraulika, koszt szklanek to 120-160zł
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word