Mamy tez mondeo tdci skrzyna 6 2004 i mondeo 2005 1.8 i prowadza sie jak 2 kible poprostu takie auta i tyle , co tu od nich wymagac
Między Vectrą a Mondeo jest olbrzymia przepaść jeśli chodzi o prowadzenie, jeśli jeżdżąć tymi autami tego nie zauważyłeś to chyba jeździłęś tylko po bułki do sklepu
Edit: Nie chwalę Mondeo dlatego że takie mam, jeździłem 2 vectrami z 2007 roku i prowadzą się jak polonezy, ale zeby to sprawdzić trzeba pojechać gdzieś dalej niz po zakupy do tesco.
eot
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Edit: Nie chwalę Mondeo dlatego że takie mam, jeździłem 2 vectrami z 2007 roku i prowadzą się jak polonezy, ale zeby to sprawdzić trzeba pojechać gdzieś dalej niz po zakupy do tesco.
eot
potwierdzam jeździłem nową firmową vectrą kolezanki z novartisu i mondeo jest o wiele stabilniejsze vectra za bardzo sie giba na zakretach powiem nawet tak że na ślimaku na porębie przy 70 zaczeła mi pupcia uciekać
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 19:08
Ja tam tego nie rozumiem , ale wlasnie wrocilem z warszawy taka vectra i moge stwierdzic ze napewno mondeo lepiej idzie a co do prowadzenia sie jak dla mnie vectra sie gorzej nie prowadzi.
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 13:26
Zakupione!! Złote 407 - 2.0 HDI. Kupione od pierwszego właściciela, zadbane. Dał nawet świerze zimówki. Pierwsze wrażenia pozytywne. Zobaczymy jak będzie dalej...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."