FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dziwne wydarzenia z Mini Maxu(19.02.05) i inne bzdury
Autor Wiadomość
maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 16:39   

W ta sobote cos bylo na torze kumpel pojechal , zapytal czy moze sie przejechac pozwolili... nie chcieli kasy . Pozniej pozwolili sie przejechac jakiemus golfowi III 4x4 wpadl w zaspe laweta nie chciala podjechac wiec chceli pozyczyc linke bo na jedna nie dalo rady niestety odpowiedz nie byla zbytnio kulturalna . Ale to jeszcze nic zadzwonili na policje i powiedzieli ze ktos pijany jezdzi takim i takim samochodem po torze .

Zycze powodzenie w takim postepowaniu

POZDR.

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:18   

gosc z vento srebrnego byl pijany !!!
a laweta nie podjechala bo nikt nie chcial zeby podjechala (przynajmniej jak ja bylem)

a golf III syncro z tego co wiem wjechal sobie sam na tor i sam sie osobiscie zakopal.

a co do telefonowania na policje, to telefon byl chwile po wjezdzie goscia na tor. i komentarz ze za chwile pijany kierowca srebrnym vento bedzie opuszczal tor. czuc bylo od niego alkohol. (podobno, ja go nie obwachiwlem i stalem z daleka, ale wszyscy to mowili ze jakis napruty i nawet nikt sie nie podsmiewal i nie robil sobie jaj z tego) wiec telefon wykonany slusznie. propagujmy trzezwosc na drodze. a jak kolega mial nieprzyjemnosci i byl trzezwy to serdecznie przepraszam kolege.
jak zginie Wam ktos bliski przez pijanego kierowce to uwierzcie ze bedziecie reagowac nawet jak Wam sie bedzie wydawalo to po jego stylu jazdy.

nie mam zamiaru zeby jakis kretyn zabil kogokolwiek i zeby sam ginal. piles? nie jedz.
Ostatnio zmieniony przez siwy Wto Lut 22, 2005 17:24, w całości zmieniany 1 raz  

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:23   

kfak napisał/a:
gosc z vento srebrnego byl pijany !!!
a laweta nie podjechala bo nikt nie chcial zeby podjechala (przynajmniej jak ja bylem)

a golf III syncro z tego co wiem wjechal sobie sam na tor i sam sie osobiscie zakopal.

a co do telefonowania na policje, to telefon byl chwile po wjezdzie goscia na tor. i komentarz ze za chwile pijany kierowca srebrnym vento bedzie opuszczal tor. czuc bylo od niego alkohol.

To Vento stało koło mnie w sobote i jakos nie widzialem zeby gosc był pijany :roll: ale fakt faktem troche dziwnie sie zachowywał :o

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:26   

niewazne, jego zachowanie wskazywalo ze nienadaje sie do jazdy po drodze, zareagowalem i mnie linczujcie za to jak chcecie. A jak kolega byl "czysty" to przepraszam.

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:37   

nie napisalem ze facet był czysty ;) poprostu nie wyglądał na takiego co byl pijany a faktem jest ze jezdził dosc brawurowo i trzeba było zareagowac.
PS. przy kazdej imprezie organizowanej na torze trzeba by bylo usadzac ludzi którzy szaleja miedzy samochodami na parkingu bo strach tam auto zostawic.Juz kilka razy miałem okazje widziec male bum przez głupote jakiegs frajera co to sie napatrzył jak na torze jezdzą :mad: Mysle zeta sprawe trzeba przemyslec i doporowadzic do tego ze jezeli ktos wjezdza na tern toru to obowiązują go zasady. Bo wiekszosc pokazuje jakimi to kozakami są za kierownica na parkingu niz bezposrednio na torze gdzie oceniają ich ssędziowie 8)

polll 
drifter

Auto: quattro ;-)
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:40   

co do vento.... ci co stali kolo lawety zbycha... widzieli ze gosc wygladal na pijanego... dziwnie chodzil i platal mu sie jezyk...

co do mini maxu :) ja nie jade :) znudzilo mi sie :D
Ostatnio zmieniony przez polll Wto Lut 22, 2005 18:38, w całości zmieniany 1 raz  

maly841 
pr0 killer

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 17:50   

Wiec powiem wam tyle swoja niewiedza i jak zwykle pomocna dlonia zrobiliscie chlopakowi troche lipy bo naslaliscie na niego policje poprostu.
Niestety nie udalo sie wam bo zle oceniliscie sytuacje , koles ma taki styl bycia i tyle tak wyglada i tak sie zachowuje. A jak widzicie dałna na ulicy to dzwonicie do abramowka???

Zreszta moze i dobrze zrobiliscie bo gdyby naprawde byl pijany to by lipa byla.

kicek 
prawdziwy tuner
F*ckThePrincess

Auto: SDI po czipie
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 18:10   

dobrze ze sie wyjaśniło bo domyślam sie o kogo chodzi :D a moze by sie zrzucić na alkomat z tvmarketu i sprawdzać kazedgo przed wjazdem na tor ! :haha:

maly841 
pr0 killer

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 18:17   

Kicek no wlasnie jak wiesz o kogo chodzi to ten koles taki jest i nic tego nie zmieni.Mysle ze to jego vento nie jednego zaskoczy wygladem , przygotowaniem np. do jazdy po torze .

On tylko powiedzial to po co mi pozwolili jezdzic jak zaraz naslali na mnie policje.

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 19:08   

maly841 napisał/a:
Wiec powiem wam tyle swoja niewiedza i jak zwykle pomocna dlonia zrobiliscie chlopakowi troche lipy bo naslaliscie na niego policje poprostu.
Niestety nie udalo sie wam bo zle oceniliscie sytuacje , koles ma taki styl bycia i tyle tak wyglada i tak sie zachowuje. A jak widzicie dałna na ulicy to dzwonicie do abramowka???

Zreszta moze i dobrze zrobiliscie bo gdyby naprawde byl pijany to by lipa byla.

jak bylem w siepniu na zlocie w Toruniu to 99.99 % kierowcow na terenie byla w stanie... ale wszyscy sie super bawili, byla super atmosfera, grillowanie itd.. ale zlot trwal 2 dni... byla oczywiscie policja ale nikomu na terenie zlotu nie mogli kazac dmuchac :D a jak ja chcialem sobie dmuchnac to sobie dmuchalem (ale nie mieli ustnikow wiec pomiar wyszedl 0.0)...

KLOCEK 
streetracer
KLOCEK RALLY TEAM

Auto: BMW e39 523i
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 22:02   

Cytat:

sory ,ale jakiej lipy ??
jak wyjezdzałem z toru to widziałem jak jeden człowiek (policjant po cywilnemu) podszedł do kierowcy z vento i poprosił go na bok, nie wiem co było dalej bo pojechałem ale podejrzewam że nic strasznego mu nie zrobili
rozumiem, jak by podjechała radiolka na sygnale i zajechała mu drogę to wtedy mógł byś mówić o lipie

całe szczęście że wszystko skończyło się dobrze i nikomu nie stała się krzywda
cieszy mnie również że w kraju pełnym znieczulicy są ludzie którzy nie są obojętni i reagują, a to że czasami się pomylą nikomu nie zaszkodzi a wielu może po prostu uratować życie

maly841 
pr0 killer

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 22:05   

wiesz a pozniej byla radiolka bo kolega poprosil o nia , alkomat zreszta zamarzniety A jak go policja potraktowala widzieliscie ?? Kluczyki na dach i takie tam?

Pawel_M 
drifter

Auto: Pomoc Drogowa
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 22:56   

A ja tam uważam że słusznie się stało, jeżeli koleś wyglądał na pijanego to trzeba było dzwonić, przecież jeśli był trzeźwy to napewno by mu nic nie zrobili (a czy był trzeźwy czy nie tego nie wiem bo mnie nie było :P )

Tommy 
Widać, że się stara
kocha rajdy

Auto: CC[N]
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 07:59   

KiceK napisał/a:
a moze by sie zrzucić na alkomat z tvmarketu i sprawdzać kazedgo przed wjazdem na tor ! :haha:
W tę niedzielę jeszcze nie da rady, ale na kolejne Mini-Maxy jakie będzie robił Automobilklub Chełmski Prezes kombinuje alkomat 8) :spoko:

zez
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Lut 23, 2005 10:07   

Pilot tez misi byc trzezwy ??? :haha:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi