Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 20:41
2.1 TDi w manualu.....ewidentny brak mocy (100HP) ale o dziwno jakoś dawał rade.
na zdjęciach nie widać za bardzo tych górek...ale ni były takie płaskie jak sie wydaje
2.1 straszna pacha jest,jak wszystkie francuskie.w terenie na reduktorze pewnie non stop, jutro zapraczam na rajdzien na wole przybyslawska kolo garbowa
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 09:01
doktor200 napisał/a:
2.1 straszna pacha jest,jak wszystkie francuskie.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Ale jak na razie jazda bezawaryjna....mój wujek miał granda 4.0 i większość czasu stał u mechanika jeep. Więc ja mam odmienne zdanie
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 09:31
Kamil napisał/a:
doktor200 napisał/a:
2.1 straszna pacha jest,jak wszystkie francuskie.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Ale jak na razie jazda bezawaryjna....mój wujek miał granda 4.0 i większość czasu stał u mechanika jeep. Więc ja mam odmienne zdanie
i mało pali
osobiście jakbym miał kupować w celu np. wyjechania z domu po śniegu to brałbym właśnie dezela
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
mój wujek miał granda 4.0 i większość czasu stał u mechanika jeep.
U mnie w domu jest od 2 lat 4,0 w takiej budzie jak Twoj i jedyna rzecz ktora poszla to modul zaplonowy 2 tyg temu a tak to (odpukac) nic a nic i malo pali
U mnie też jest takie coś tylko że Grand z 2004 i już wymieniany był wałek rozrządu bo się zatarł, łożyska w tylnym moście, ale co się dziwić jak auto ciągało przyczepy do 4ton I wcale dużo nie pali 9-10lpg jak ojciec jeździ
U mnie też jest takie coś tylko że Grand z 2004 i już wymieniany był wałek rozrządu bo się zatarł, łożyska w tylnym moście, ale co się dziwić jak auto ciągało przyczepy do 4ton I wcale dużo nie pali 9-10lpg jak ojciec jeździ
bo jak syf postoi w wodzie to pozniej trzeba sprawdzić czy nie ma wody w mostach, bo jak jest woda to dobrze ze tylko łożyska poszły. A co do wałka rozrządu to w sumie ppierwszy ra słysze żeby się zatarł w V8, inni uzytkownicy grandów nie maja z tym problemów
pozdro
pilachgt podejżewam ze to okolice starego lasu, ale na 100% nie wiem
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę