imprezka zawalista, bardzo dobra organizacja, i było na co popatrzeć
Daniel, mimo miejsca w finale, gratuluje ukończenia pierwszej części imprezy na pierwszym miejscu
msjk, mimo małej mocy pokazałeś że można powalczyć, również gratulacje
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
Ostatnio zmieniony przez KLOCEK Nie Lut 24, 2008 22:36, w całości zmieniany 4 razy
warto dodać, że lancer z którym jechał spawos, był chyba nawet w pierwszej 3 zawodów, więc jak by jechał z kimś nieco mniej ogarniętym, to mógł by mu narobić obciachu
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
lancer byl dosyc dobrze przygotowany no i kierownik tez dawal rade na slickach i wklepal mi 3s tylko wiec nie jest zle, no nie ukrywajmy taki lancer jak wystartowal jak z procy ... to nie ma nawet szans dogonic go hehe no ale jakos sie stralem mam nadzieje ze fajnie wyszlo czsy na tej probie byly 1 czas 97 ja mialem 102 wiec calkiem calkiem ale dosyc o mnie
impreza bardzo fajna tyle ludzi i kibicow nie pamietam zeby bylo u nas hehe dla mnie na + impreza
imprezka zawalista, bardzo dobra organizacja, i było na co popatrzeć
Daniel, mimo miejsca w finale, gratuluje ukończenia pierwszej części imprezy na pierwszym miejscu
msjk, mimo małej mocy pokazałeś że można powalczyć, również gratulacje
2 bylem . na poczatku myslalem ze 1 ale evo zolte bylo 1
Spawos świetna jazda za Evo Daniel, byłeś jednym z najlepszych tam bo przynajmniej ciekawie jezdziles a nie klepales to co wszyscy ładniutko w zakręt albo zawracanie na 3 na którejś próbie Gratulacje za czasy i zajete miejsca Impreza naprawde kozak tylko żarcia brakowało