Nie no bardzo fajna impreza.. tylkko szkoda ze tak daleko do sklepu powini coś na miejscu zorganizować bo normalnie porażka no i czemu tak krótko miało być do 18 a ty ja wracam ze sklepu o 16 00 a tu nikogo nie ma;/ liczyłem na jakiś wieczorny seansik
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 23:32
Patrick napisał/a:
Nie no bardzo fajna impreza.. tylkko szkoda ze tak daleko do sklepu powini coś na miejscu zorganizować bo normalnie porażka no i czemu tak krótko miało być do 18 a ty ja wracam ze sklepu o 16 00 a tu nikogo nie ma;/ liczyłem na jakiś wieczorny seansik
[ Komentarz dodany przez: MACIOR: Nie Lut 24, 2008 20:17 ]
Czy czytałeś już ZASADY FORUM ?
no ja tez przyjechalem drugi raz o 16 i juz wszyscy pojechali impreza kozak spawos i daniel gatki ladna jazda spawos zawsze jakas odmiennosc bo tak to same lancery i subaru hehehehe oby wiecej takich imprez dawac foty ja mam dwa filmy ale bez zblizen
Auto: astraII
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 1478
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:11
Super imprezka, bylo na co popatrzec Prosimy o wiecej takich spotkan
ps. Bylem w szoku ze przyjechalo tylu kibicow, nie bylo gdzie stanac, zeby poogladac zmagania zawodnikow
Auto: Cabrio
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 95
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 16:19
Impreza naprawdę ciekawa... najbardziej zaskoczył mnie ten starszy gościu w Srebrnej Imprezie który bez dwóch zdań potrafi zrobić z tym autem bardzo dużo.. Ale i tak największy show robiło żółte Evo Nie ukrywam też że przyjechałem tam popatrzeć nie tylko na Lancerki czy Imprezy ale też na Cosworthy których niestety nie udało mi się zobaczyć