Wysłany: Pon Lut 06, 2006 21:07 Elektryk samochodowy w Lublinie
Siemka potrzebuje kogos kto w miare szybko i sprawnie wyjmie przejży i ewentualnie naprawi mi skrzynke bezpieczników, badz inny elementy elektryczne. Zeby to było w Lublinie bo samochod jedzie tam na holu
[ Dodano: 6 Luty 2006, 21:21 ]
zeby uwinął sie do piątku
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Malarz
Skąd: Lublin Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lut 2005 Posty: 1180
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 23:31
Tez mysle ze Lemieszek,od kiedy pamietam mój ojciec naprawiał u niego elektryke w autach i zawsze zadowolony był,jednak teraz u niego drogo jest ale próbowac mozesz
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 00:10
Nie jest to sam Lublin ale od ul.Kraśnickiej jakieś 5km w strone Nałęczowa, Waldemar Tarka w Dąbrowicy Tel. 502-08-49 Facet zna się na rzeczy robie u niego wszystko z elektryki w Pomocy Drogowej i innych autach, czy jest drogi ?? to nie wiem bo jak mi trzeba to jade i robie ale wydaje mi się że źle mnie nie liczy
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 01:21
Za parkiem ludowym jest taki plac naprzeciwko parkingu strzeżonego tam jest elektryk starszy pan dużo aut do niego przyjeżdzało Robi dobrze zna sie na rzeczy drogo nie powinnien wziąść
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Przeglądam posty odnosnie panów zajmujących sie elektryką i widze ża pan Lemieszek z fermaceutycznej jest polecany. Czy zajmie sie on również elektrycznymi szybami? Mozę ktoś wie gdzie może ktoś ta usterke sprawnie i szybko usunąć- jakis specjslista od elektryki w zakresie Audi? Dodam, ze problem chyba nie jest wielki z szybkami. Po prostu pewnego dnia przestaly działć zarówno od pasażera jak i od kierowcy, podswieltlanie również nie działa, bezpiecznik sprawdzony. Szukam ktoś kto naprawde sie na tym zna..
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 11:37
kowax napisał/a:
Przeglądam posty odnosnie panów zajmujących sie elektryką i widze ża pan Lemieszek z fermaceutycznej jest polecany. Czy zajmie sie on również elektrycznymi szybami? Mozę ktoś wie gdzie może ktoś ta usterke sprawnie i szybko usunąć- jakis specjslista od elektryki w zakresie Audi? Dodam, ze problem chyba nie jest wielki z szybkami. Po prostu pewnego dnia przestaly działć zarówno od pasażera jak i od kierowcy, podswieltlanie również nie działa, bezpiecznik sprawdzony. Szukam ktoś kto naprawde sie na tym zna..
a nie masz czegos w rodzaju wylacznika/blokady szyb? ( w e36 jest cos takiego przy kierownicy po prawej od stacyjki), wylacza elektryke szyb i podswietlenie tez znika... na wylaczniku jest szybka z piorunkiem
Nie, w A3 nic takiego nie ma, tzn możliwe , ze masz racje, tylko jesli takie coś jest to wewnatrz auta prawdopodobnie. Jesli mam racje i bylo by to wewnatrz to czemu mialo by to służyc..hmm
Auto: MB W210 E320 / Opel Combo
Skąd: Kalinowszczyzna Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 370
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 22:18
kowax napisał/a:
Czy zajmie sie on również elektrycznymi szybami?
Mi w Merceesie W124 naprawił szybki, to myśle ze w Audi A3 też da rade.
Ogólnie polecam Pana Lemieszka, robił mi już pare napraw i wszystko działa do dzisiaj bez zarzutu.