Witam, czy ktoś z forum wybiera się może do Krakowa w najbliższą sobotę, chciałbym podać paczkę z gratami audio dla znajomego słowaka i nie chce mi się specjalnie gonić.
pamietaj ze jak cos to pkp albo busem mozesz podac
dokładnie,jeśli paka nie jest zbyt wielkich rozmiarów(chociaz zdarzało mi się słać już busem przeogromne tłumiki ale nie zawsze chcą brać ) to busiarz zagarnie za to maksymalnie 10-30 złotych i dostarczy przesyłke na miejsce
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
siwy napisał/a:
pamietaj ze jak cos to pkp albo busem mozesz podac
dokładnie,jeśli paka nie jest zbyt wielkich rozmiarów(chociaz zdarzało mi się słać już busem przeogromne tłumiki ale nie zawsze chcą brać ) to busiarz zagarnie za to maksymalnie 10-30 złotych i dostarczy przesyłke na miejsce
MACIOR napisał/a:
chciałbym podać paczkę z gratami audio
ja tam bym sie troche bal podac cos takiego przez busiarza... cos mi sie wydaje ze Maciek nie bedzie wysylal alphardow juz bym wolal wyslac PP z ubezpieczeniem
Jaqub napisał/a:
juz bym wolal wyslac PP z ubezpieczeniem
hahahahahahahaha i jeszcze raz ha... pocztą to se można wysłac kartke świąteczną a nie paczke....
sorki ale to ze Ty pracujesz jako kurier to nie znaczy ze jest tak rozowo... PP jak wysylam nawet bez priorytetu do dochodzi lajtowo w dwa dni... poza tym jeszcze nigdy nie zniszczyli mi w PP paczki czego nie moge powiedziec o uslugach kurierskich... zreszta cena za uslugi PP jest nieporownana do kurierow...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 21:55
kurierem wyslana klapa do mnie, nadawala sie do malowania.
kurier majacy sie umowic na przywiezienie paczki zadzwonil jak byl pod domem z pretensjami
kosiarka byla owinieta tylko folią (3 razy dokladnie 3 warstwy) i nawet nie byla nigdzie przetarta ! choc mogli nią śmiało szurać czy jezdzic (bo po co dzwigac) - nie byla w pudelku. nawet srubeczka sie nie zgubila...
poczta polska jak jest podany nr tel na paczce i mnie nie ma w domu to dzwoni i pyta czy awizowac czy moze pozniej podjedzie, a moze gdzies sie spotkamy "po drodze bo on np jedzie tu i tu a pozniej tu i tu".
PP zdecydowanie poprawila swoje uslugi, tylko czasami idzie to w cholere długo.
ale to i tak nie przebije uslugi kurierskiej masterlinkiem z warszawy do lublina w 2 miesiace