Wysłany: Wto Mar 04, 2008 08:28 Otwarty Puchar Polski WST- Ułęż
Stowarzyszenie Warsaw Speed Team ma zaszczyt zaprosić Cię na I-szą rundę Otwartego Pucharu Polski WST. Zawody odbędą się 19 kwietnia 2008 roku na lotnisku w Ułęży koło Ryk.
W trakcie zawodów odbędą się konkursy dla publiczności. Do wygrania będą cenne nagrody. Spośród samochodów widzów wbrane zostanie także najładniejsze auto zawodów.
Przewidywany plan imprezy:
8:30 Otwarcie bramy wjazdowej
10:00 Badania techniczne
11:00 1/4 mili - rozpoczęcie eliminacji
14.30 Przerwa techniczna
ok. 15:15 1/4 mili - półfinały
ok. 16:45 1/4 mili - finały
ok. 18:00 Koniec zawodów, rozdanie nagród
11:00 1/4 mili - rozpoczęcie eliminacji
14.30 Przerwa techniczna
ok. 15:15 1/4 mili - półfinały
ok. 16:45 1/4 mili - finały
ok. 18:00 Koniec zawodów, rozdanie nagród
7 godzin? to ile tam bedzie aut? milion pincset sto dziwincset? bez jaj... co mozna robic na lace przez 7 godzin.no chyba ze bedzie DODA
Walić kunia i ty tam nie gadaj, aut trochę będzie, jedna z pierwszych imprez w sezonie, przyczepny asfalt (nie mylić z bambusem) trochę tego śmiecia się zjedzie.
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:44
QSY napisał/a:
ja napewno pojade jako kibic, czy wystartuje tego nie wiem bo nie wiem czy jest sens...
a jaki grzyb-blisko przewieziemy dupsko, początek sezonu- pozna sie kondycje auta dla porównania mozna bedzie wystartować pod koniec 2008 i obadac jak bardzo auta dostały po tyłku przez lato-a o czołowe miejsca niech biją się profesjonaliści, jak pogoda bedzie ladna i auto jezdzilo to jadę, myślę że jak coś sporo seatów pojedzie z nami