a ja czekam az sie wymieni zwrotnica lewa a mojej a3
niestety miał byc drążek kierowniczy i szybka wymiana a okazało sie że podczas podróży ( 1200 km ) od "helmuta" końcówka drążka wyrobiła mi otwór w zwrotnicy...peszek
montuje zwrotnice od golfa IV od audi niestety nie znalazlem na szrociku
Auto: 100/2.3/90r
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 18:47
Pewnie nie będę orginalny ...... ale temat świetny i bardzo potrzebny ... ja planuje zachować swoją kochanke w niezmienionym stanie .... ale jakby co, to nie omieszkam napisać ...
kolego ja od tego człowieka kupiłem grill do opla Corsy B ktorego miałem wczesniej.
NIestety brak odpowiedzi na e-maile a telefon albo milczał albo jak odebrał to poweidzał że można na naukowskich odebrac...jak pojechałem na miejsce to nie mogłem sie do niego dodzownic. Przez kolejne kilka dni probowałem sporadycznie dzownic ale bez skutku.
morał - kup od kogoś innego i nie oszczędzaj na przesyłce
to już kwestia gustu,mi osobiście nie podoba się grill bez czterech pierścieni
jeśli szukasz czegoś takiego to wydaje mi się to dobrą ofertą bo cena jest niska ale czy jest to dobry produkt tego nie wiem
Kochani wiem że to nie dział sprzedaży ale sytuacja mnie zmusza do sprzedaży mojej kiery momo i jeszcze żeby ktośdał w zamian zwykłoł kiere do audi cena mojej momo z nabą to 200zł nie mam zdjęć ale nie jest podarta i bardzowytarta wszystkie nici całe teraz właśnie nie napisze na odpowiedzi wasze bo za chwilke znikam jak coś jutro sie dogadamy jak dla klubowiczów audi cene sie jeszcze lekko zbije pozdro Chudy
Jeśli chodzi o zmiany to myśle że już można zmieniać gumki na letnie, ja osobiście zakupiłem juz 4 szt, zostaje mi tylko zaczić sie na jakiegoś wulkanizatora w tym tygodniu.
miełem 195/65R15 a bedzie 205/65R15 (felunek bez zmian)
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!