Devil69:
jestes "świerzakiem" a probujesz zgrywac najwazniejszego... ha ha ha.
"Akcje" z Toba zaczely sie jeszcze na pucharze sniegowym kiedy to z wielka obraza i pogarda swierdziles ze przeciez kazdy wie ze syncro to AWD! Nie napisales w zgloszeniu ze to AWD.. tak sie glupio sklada ze w 90% Golfy syncro maja popsuty swoj magiczny napedzik i pozostaja zwyklymi FWD...:D. Co do placenia 30zl to zaplaciles je jak mowi KLOCEK tylko za 3 okrazenia... Jezeli ci sie to nie podoba to nie startuj.. Wybierz sie do prezesa PZM i napisz pismo z prosba o wynajecie toru.. bedziesz mogl jezdzic caly dzien... (za zniszczone rzeczy placisz z wlasnej kieszeni w tym takze za zniszczone pasy zieleni). Co do badan technicznych to hym... podejzewam ze 95% osob z tego forum przeszlo by je(jezezli kontrolowac opony, gasnice, apteczki, trzezwosc) bo nie sa oni raczej samobojcami.. Ciekaw jestem jakie bedziesz mial podejscie do PIJANYCH kierowcow gdy jakis uderzy w twoje auto i zrobi komus krzywde.. Jezli kolega nie byl pod wplywem to nie mial sie o co bac i denerwowac.. to tylko rutynwe badania.. ciesz sie ze nie mieszkasz w USA bo tam nie klada kluczykow na dach:D tylko jak sie zle poruszysz badz zle zachowasz mozesz liczyc ze zostaniesz potraktowany 9mm i zostanie to zanotowane jedynie w zwyczajnym raporcie dziennym... POWODZENIA
KLOCEK - mam nadzie ze dotrzymasz slowa z ta "ostatnia impreza"
a "mistrza kierownicy" bedą zamiatać strażacy i ekipa ratunkowa
tak jak pana w passacie sprowadzonym jakieś 3-4 dni wcześniej który wyprzedzając mnie za wszelką cenę przy prędkości ok 50 km/h przydzwonił w trolejbus który sobie zawracał
bo sztuką nie jest się rozpędzić ale się bezpiecznie zatrzymać
Cytat:
KLOCEK - mam nadzie ze dotrzymasz slowa z ta "ostatnia impreza"
a ja słyszałam jak kolesie tego goscia z vento nabijali sie z braku umiejetnosci startujacych w imprezie....to ciekawa jestem dlaczego sami nie startowali zeby sie poscigac i sprawdzic z innymi.....moze rodzice nie dali im po 30zł na wpisowe a moze bali sie ze jak kazdy znich po kolei sie zakopie to zostana na torze do wiosny .....mam nadzieje ze sie odwaza i wezmą udzial w niedzielnej imprezie .....moze wezma sobie do serca cala sprawe jak chłopaki maluchami objada ich w generalce ........pozdrawiam wszystkich kulturalnych forumowiczow
Poziom niektorych adwersarzy , jaki prezentuja na tym forum jest ponizej dna, ze az puka od spodu. Czyzby u tych userów nie ujawnial sie typowy Freudowski mechanizm obronny? (i tak pewnie nie zrozumieja o co chodzi). Pozdrawiam!
moze to ty nie zrozumiales aluzji skierowanych do Ciebie... panie "prof."
Chcesz zostac "bożkiem" forum?
Tak na marginesie slowa "user" sie nie odmienia wiec "userów" to blad... sorrki zajelo Cie myslenie nad "typowym Freudowskim mechanizmem obronnym".... Ty zastosowales metede "spierdalanto nie pisanto"...
Dziś doszły mnie słuchy, że prawdopodobnie pewien golf VR6 został przerobiony na przystanek autobusowy przy pomocy latarni pod makro, ile w tym prawdy nie wiem.