zadam byc moze glupie pytanie, ale czy kursy cenowo sie roznia miedzy różnymi OSK??
do kulki dzowniłem i jest 700zł na stronie jakiegoś efektu znalazłem 800(ale moze dawno neiaktualizowana byla). Bo cos kiedys mi sie o uszy obilo ze wszedzie ma byc taka sama cena.
Bo cos kiedys mi sie o uszy obilo ze wszedzie ma byc taka sama cena.
tak to tylko przeglad na auto i cena egzaminu a nie kursu... kursy sa w roznych cenach ale czasem np masz gratis pomoce naukowe lub badanie lekarskie w cenie itp...
Auto: D5244T+
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 18:04
Właśnie skończyłem kurs na B+E w Kulce. Mają najtaniej (700zł), przyczepa jest dobrych wymiarów (u Grabca mają za mała przyczepkę i kosztuje u nich 850zł). Dodatkowe koszty to badania za 30zł. No i ta obsługa... Polecam
Właśnie skończyłem kurs na B+E w Kulce. Mają najtaniej (700zł), przyczepa jest dobrych wymiarów (u Grabca mają za mała przyczepkę i kosztuje u nich 850zł). Dodatkowe koszty to badania za 30zł. No i ta obsługa... Polecam
ile trwal ten kurs?? dadza odrazu kwitek w polowie kursu zeby isc na egzam?? bo nie chce mi sie tego ciagnac w nieskonczonosc
Auto: D5244T+
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 19:32
Poszedłem w sumie na jeden wykład teoretyczny (a jest 4 ). Po nim zapisałem się na jazdy ( i olałem teorię), zrobiłem je w nieco ponad tydzień (tylko 16h) i zapisałem się na exam (oczekiwanie trzy tygodnie lub dwa jak trafisz na dobrego urzędnika i zagadasz w WORDzie). Nie wiem czy da radę wcześniej kwity z ośrodka, ale sam kurs nie powinien zając więcej niż 2 tyg