Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 15:29
Ale tam mają wiedzę i wszystko Ci powiedzą co i jak.Jak wczoraj płaciłem nawet 180zł a przy okazji zmiana menu na Niemiecki.
Możesz zapytać jeszcze na Związkowej w Auto Perfect u Darka Sawy też mają kompa GT1 ,a reszta to tyle że ci błąd skasują ale czy powiedzą dokładnie co i jak to nie wiem.
Jeśli masz złącze w kompie com rs232 to możemy razem powalczyć Gratis bo mam nówkę Carsoft 6,5 do bmw ale nie mam jak podłączyć bo w laptopie brak tego portu .
Auto: BMW 318i 1992r. sedan
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 15:39
polecam Auto Perfekt na zwiazkowej tak jak poprzednik powiedzial.ja tam robie przewaznie wszystko w samochodzie.pelny profesjonalizm i nie oszukaja na czesci bo mozesz smialo patrzec co robia.pokaza co jest zle.mi wymianiajac szczeki powiedzial facet ze mam pekniety gumy tylne od wachacza nie wiem juz jak to sie nazywa ale faktycznie byly pekniete i umowilem sie na nastepny raz.chlopaki zarabiaja ale rzeczywiscie sa uczciwi i naprawiaja.
Ze swojej strony polece obsluge przez warsztat przy ul. Gajowej 12 (tel. 665194162). Kompa to tam nie mają (chyba!), ale wszelkie mechaniczne kwestie nie stanowia dla nich problemu. Widac, ze sie goscie znaja i uczciwie postępuja z klientem... A do tego wysoka jakosc za przystepna cene!
_________________ "Gdyby Bóg popierał przedni napęd chodzilibyśmy na rękach"
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 21:58
pjetja86 napisał/a:
Ze swojej strony polece obsluge przez warsztat przy ul. Gajowej 12 (tel. 665194162). Kompa to tam nie mają (chyba!), ale wszelkie mechaniczne kwestie nie stanowia dla nich problemu. Widac, ze sie goscie znaja i uczciwie postępuja z klientem... A do tego wysoka jakosc za przystepna cene!
Witam a ja znam warsztat przy ul. czeskiej 15 w lublinie zawsze tam się naprawiam i tuninguje swoja fure tworze nowe pomysły , profesjonalna obsługa i przystępne ceny sportowe układy hamulcow zapraszam i pozdrawiam.Tel.502-99-36-81 lub 667-259-651
Ja polecam mechanika na turystyczne Jecek facet naprawde ma zajebiste pojecie nie znam lepszego mechanika od bmw wie wszystko dzwonisz mowisz co sie dziej a on prze tel. mowi ci co jest zepsute powie ci gdzie jest jaka sruba no powanie zadnych przekretow solidnie zawsze wyjezdzałem zadowolony.Mge reczyc za tego człowieka