Właśnie skończyłem kurs na B+E w Kulce. Mają najtaniej (700zł), przyczepa jest dobrych wymiarów (u Grabca mają za mała przyczepkę i kosztuje u nich 850zł). Dodatkowe koszty to badania za 30zł. No i ta obsługa... Polecam
ile trwal ten kurs?? dadza odrazu kwitek w polowie kursu zeby isc na egzam?? bo nie chce mi sie tego ciagnac w nieskonczonosc
Ja robilam B+E w na Hutniczej... Jak dobrze zagadasz z kierownikiem <taki z dlugimi wlosami> to bez problemu wystawi Ci wczesniej kwity
Jarek... jak kogos nie zna to ciezki temat, ale jak Ewuska napisala jak dobrze zagadasz to da rade . A Ty QSY chciales isc zapisac sie juz na egzam nie majac wyjezdzonych 5minut wiec nie przesadzaj Ja po 8h poszedlem na egzamin
Polecam PKS , kat. B i C bez problemowo zdałem po kursie tam. Teraz przymierzam sie do C+E ale wiecznie brak czasu
Rysku chcesz o tym pogadac?? bo widze ze masz jakis problem!!
Widzę ze kilka osób nie zrozumiało żartu...
To nie było skierowane do Ciebie tylko do hagieta, po prostu źle postawiłem przecinek a raczej nie postawiłem go wcale
jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.
Pozdrawiam
jednak to ze jestes gejem to nie sa plotki, potwierdzaja to twoje wypowiedzi i krecenie lodow w ciezkich sytuacjach
Ja napisze jesze raz że kulki nie polecam, można powiedzieć że znam firmę od środka, ojciec kiedyś był tam instruktorem, ale odszedł bo nie podobało mu się podejście właściciela zarówno do instruktorów jak i do kursantów. Jak ktoś chce porozmawiać na ten temat to zapraszam na gg albo pw.
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
a podstawa to jazda na wprost i cofanie oraz łuk i odpowiednie zatrzymanie się przed koncem pasa
to chyba tyle
według mnie podstawa to właśnie to zapiecie lawety
reszta to dla kogoś z minimalnym pojęciem o manewrowaniu to przysłowiowy pikuś (chyba coby wstydu nie było )
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
cukiereczkiem jest konieczność podjechania holującym pojazdem tak pod lawete aby ją zapiąć bez przeciagania tylko naciskając dyszel na hak holowniczy
nie koniecznie
pozawalaja dociagnac przyczepke, wiec nie zawsze trzeba tak podjechac
zanim to zrobisz upewnij sie przed rozpoczęciem egzaminu (no i coby sie przedwcześnie nie zakończył ) cobyś tam nie chciał wykonać później egzekucji na źródle tej info
znajmy mi mówił ze trzeba idealnie pod dyszel ... tylko on zdawał z 2 lata temu więc może sie zmieniło a może Tobie ktoś bajke sprzedał
jak juz sie dowiesz daj znać bo tylko tego sie boje na egzaminie
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...