jak to nie pasuje nie znasz sie bujasz sie japoncem to skad masz wiedziec co pasuje do bawarki ale jak juz ktos wczesniej pisal samochod ma sie tobie podobac a nie innym wiec rob co uwazasz tylko zebym nie musial umiesci twojej bemki na forum bmw w dziale jak zeszpecic bmw
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
jesli chcesz jezdzic tym autem to max co bym Ci proponowal to 17stki... opony przod 225/45 zr 17 a tyl 225/45 zr 17 lub z tylu deczko szersze... 18stek ani 19stek bym nie wkladal jesli chcesz jezdzic... pomijam kwestie kolein i prowadzenia auta na nierownych drogach... chodzi o koszta ale nie zakupu tylko uzytkowania ja w zeszlym sezonie zniszczylem 7 opon 225/45 ZR17 (w tym jedna 235/45ZR17) a zrobilem w sezonie jakies 18tys km.... mialem opcje zeby kupic bajer 19stki z oxygena ale jak przekalkulowalem opony to dalem spokoj....
dajcie sobie spokuj z tymi głupimi uwagami zazdrościcie czy co przecierz mnie one nie obchodzą mnie autko sie podoba panienkom sie podoba i to mi wystarczy