Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 15:09 lampy
ludziska mam pytanko moze ktoś sie orientuje czy te lampy
http://moto.allegro.pl/it...oryginalne.html
będą pasowaly do mojego modelu( czyli straszego) ???
wydaje m isie ze tak ale wolalbym byc w 100 % pewien przed kupnem.
Auto: Audi B4 TornadoRot
Skąd: Czechów Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 129
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:03
W 1999 roku Audi A4 przeszło umiarkowany lifting. W aucie zmieniono zderzaki, listwy, klamki oraz zamontowano nowe, elipsoidalne reflektory z przezroczystymi kloszami. Wewnatrz zastosowano nowe fotele oraz zmieniono konsolę środkową.
ale nie sadze aby zmienil sie rozmiar przednich lamp. przynajmniej nic na ten temat nie znalazłem
wydaje mi sie ze te lampy beda pasowac. najprosciej zatelefonic do ASO i sie zapytac czy reflektory po 99 beda pasowac do auta z roczniak 95
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:59
rafii, niechce angel eyes gdyz slyszałem różne opinie o nich... coż nie wiem... juz sam... najlepiej byłoby przymierzyć i jedne i drugie i zobaczyc które ładniejsze... ale dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. I powiem Ci jeszcze że chciałbym xenon kupic...
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:01
wolton22, na 100% będą pasowały.
jak rafii wspomniałeś o gustach się nie dyskutuje... mi również zdecydowanie bardziej pasują te co wolti zaproponował.
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 18:47
a mi sie wydaje że bez przeróbki błotnika (inny profil kierunkowskaza) i kostki do reflektora sie nie obejdzie
dla potwierdzenia moich przypuszczeń temat z a4-klub o zmianie lamp
http://www.a4-klub.pl/smf...highlight=lampy
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 19:10
sam mam ochotę na taką zmianę lamp (nie jestem przekonany do tych zamienników z alledrogo.pl) jednak co ori to ori no "trochę" roboty z tym jest ale efekt piorunujący w porównaniu z lampami przed II liftem. także jak lubisz dłubać przy aucie to dawaj raz sie żyje hehhe
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 19:19
lampa z a4 po lifcie (zespolona z kierunkowskazem) nie pasuje do a4 sprzed liftu!!! jedynym wyjciem jest dociac blotnik do nowej lampy lub kupic podrobe "angel eyes" konkretnie do a4 przed liftem
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 19:31
ryssioo, dziękuje Panowie....
[ Komentarz dodany przez: gelo_lsw: Czw Mar 27, 2008 00:39 ]
jeśli uważasz że ktoś ci pomógł należałoby dać klubowiczowi punkcik w tym celu kliknij opcje pomógł
lampa z a4 po lifcie (zespolona z kierunkowskazem) nie pasuje do a4 sprzed liftu!!! jedynym wyjciem jest dociac blotnik do nowej lampy lub kupic podrobe "angel eyes" konkretnie do a4 przed liftem
jest dokładnie tak jak napisałeś ,ja też już się zastanawiałem nad zakupem lamp z 1998 roku
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 17:42
sory, że chciałem wprowadzić w błąd, ale na 100% byłem pewny że pasują, gdyż kolega zakładał do siebie i mówił, że nie ma problemu.
ale po tym co wczoraj tu przeczytałem musiałem go dziś wypytać jak to jest. no i rzeczywiście błotnik docinał z tym, że dla niego docięcie błotnika oznacza, że nie ma problemu. no cóż, jak to przez zwykłe niedomówienie można źle kogoś zrozumieć
będą pasowały, lecz musisz troszeczke wyciąć blache zapodaje stronke na której wszystko znajdziesz co jest potrzebne do przeróbki pozdrawiam i życzę powodzenia http://www.a4-klub.pl/smf...e-t15032.0.html
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 18:35
młodzian ten sam link wyżej zapodałem jak byś przeczytał cały temat to byś wiedział o tym. nie tylko blacha ale elektryka też do przeróbki wolton22 wszystko zależy od ciebie i twoich warsztatowych zdolności, w sumie nie ma nic trudnego i wszytko jest opisane