Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 23:43
noPROBlEm napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4751838
nie wiem jak w realu ale juz na zdjeciach te plastiki budza we mnie obrzydzenie... naprawde to taka oszczednosc wsadzac tak GOWNIANE jakosciowo materialy?
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 07:54
Na żywo nie wygląda to tak tragicznie... No, ale widziałem lepsze tapicerki.
Już sam nie wiem. Na 3 maja w komisie znalazłem V40 niebieskie 2.0 benz w automacie. Fachowcy od Volvo czekam na opinie...
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 10:36
Widzę ,że ty rocznik chcesz kupić nie auto ale to twoja sprawa,bo z tego co zauważyłem nie masz wogóle zawężonego toku poszukiwania.Raz piszesz o manualu,raz o automacie,raz o dieslu a za chwile o benzynie,raz o sedanie,za chwilę o większym ala Van,dlatego trudno Ci coś doradzić.Pytałeś o Picasso to pisałem że mam w full wersji 2002r a ty cisza ,nawet dzięki klimie ma schowek schładzany na piwko,więc może oprócz tego najważniejszego rocznika napiszesz konkretnie co Cię interesuje.
Czy sedan,van,benzyna,diesel,automat itp. to będzie można cos podpowiedzieć,bo takim kryterium jak myslisz teraz to tylko można podpowiedzieć że wpisz w allegro auto od 2000r i do 25.000zł i siedz cały dzień i wybieraj
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 18:09
Rocznik 2000 to nie jest jakiś mus. Może być i starsze, ale jakąś granicę mniej więcej trzeba ustalić. Wiem, że jestem niezdecydowany, ale co poradzić. Chce przede wszystkim auto, w które nie trzeba będzie pakować kasy co chwila jak coś padnie i dlatego szukam jak najmłodszego. Sam już nie wiem.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
noPROBlEm, mam toyote LC z 99 na sell 3.0TD tą z podpisu
Chcesz samochód z roku powyżej 00 do tej ceny? owszem kup dajewu
Ja wolałbym kupić poczciwe A6 2.5TDi z 97r z silnikiem nie do zabicia niż pchać sie w coś ok 00r w piiiii wie jakim stanie... ale to tylko moje zdanie.
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:26
Znalazłem Passata 99r. w baaaardzo dobrej cenie. Full opcja bez skóry tylko silnik 1.8 benz. Jak będzie OK to go biorę. Jak to się sprawuje i na co zwrócić uwagę przed zakupem???
mattey, jak już pisałem nie musi być to koniecznie 2000r. Może być i starsze...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 12:18
noPROBlEm napisał/a:
Znalazłem Passata 99r. w baaaardzo dobrej cenie. Full opcja bez skóry tylko silnik 1.8 benz. Jak będzie OK to go biorę. Jak to się sprawuje i na co zwrócić uwagę przed zakupem???
mattey, jak już pisałem nie musi być to koniecznie 2000r. Może być i starsze...
tata ma paska z 2002 1,9 tdi 101KM
jak dla mnie to taki zwykły dupowóz, dość obszerny, bez szału w środku, fotele średnio wygodne w dłuższą trasę
zawiecha miękka i dobra na nasze drogi ale do szybszej jazdy sie nie nadaje, wbrew opinią dość trwała zrobił nim ojciec ok 30tys i jak na razie poza wymianą jednego wahacza za 200zł nic nie tłucze
zdarzają się dość często małe usterki w elektryce - ale to już nie ten VW co kiedyś
silnik za słaby ale do normalnego poruszania wystarczający i oszczędny - dość głośny
co do 1,8 nie wiem nie jeździłem
jak dla mnie wolałbym za tą kasę kupić coś starszego... z ciekawszym silnikiem np s6
uważać raczej musisz standardowo: żeby nie był po mega dzwonie, żeby nie miał najechane mln kilometrów a na liczniku 100tys..., żeby nie dymił na niebieski, silnik równo pracował, itp itd o czym na pewno wiesz
może jeszcze się ktos wypowie co ma takie auto z takim samym silnikiem