Auto: WANNNAAA HA
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 18:40
Jaqub napisał/a:
dlatego nie ma co robic jakis niewiadomo jakich akcji bo WYSTARCZY zaczac od SIEBIE
zawsze najlepiej obwiniac kogos innego... bo droga byla nierowna, bo w zimie byl lod na drodze, bo deszcz padal i nikt asfaltu nie wysuszyl, bo ciemno bylo w nocy itp
masz racje ale mimo to trzeba miec oczy otwarte zeby samemu bidy sobie nie zrobic przez motocykliste....
_________________ TA NO NO HA
było z audi
b2 coupe 2.3
b3 1.9klekot
i jest wannaaa ha
dziś na drogach prawdziwy wysyp motocykli
w samym Rzeszowie widziałem chyba z 20 grupek po kilka bzyków i z 30 pojedyńczych moto
pod Lublinem grupa 6 motocykli
a ja nie mam jeszcze klamki do sprzęgła no i moje zatoki wykluczają jazde przy takiej temperaturze
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: ropniak
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 22:00
No i zaczęło się [*]
"AKTUALNOŚCI ZAMOŚĆ 30.03.2008
Zginął motocyklista
Sezon na jednoślady dopiero się rozpoczyna i już ofiara śmiertelna. W miejscowości Lipsko Kosobudy w gminie Sitno w zamojskim powiecie, kierujący motocyklem suzuki 29-letni mężczyzna zjechał z drogi na łuku jezdni i uderzył w betonową podstawę przydrożnego krzyża.
Zginął na miejscu. Według nieoficjalnych informacji, motocyklista nie miał na sobie ochronnego kombinezonu tylko garnitur. Wracał z poprawin. Prokurator zarządził sekcję zwłok.
MOUL"
wystarczy ze zimno jest i jest asfalt (przede wszystkim z rana) zimny... jak ktos ma na osobowce lepsze letniaki to czuc roznice a co dopiero musi sie dziac na moto?
no o tym mówię, założyłem wczoraj wieczorem letnie na tył i pojechałem sie przejechać trochę, i w zakręcie ślisko było, dzisiaj rano zakładałem znów zimówki
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Cham może i nie, ale niektórych skuterowców to bym pałą przez łeb walił, dziś stałem sobie spokojnie na Mickiewicza w tradycyjnym korku, a 3 takich artystów skuterowych na chodnik i ogień.
Cham może i nie, ale niektórych skuterowców to bym pałą przez łeb walił, dziś stałem sobie spokojnie na Mickiewicza w tradycyjnym korku, a 3 takich artystów skuterowych na chodnik i ogień.
akurat fakt
ale nie sądze aby dziadek takie numery robił
nie uogólniaj ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...