_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
W zeszłym tygodniu przyciemniałem tylne szyby w MENEO.
Zapłaciłem 180zł. Prawdopodobnie zszedł z ceny dlatego, że mi uszkodził klamkę do otwierania tylnej szyby (dopiero wczoraj to zauważyłem) Mógł od razu powiedzieć, na dodatek nieudolnie próbował zatuszować swój błąd klejąc plastikowe części, które podczas zamykania tylnej szyby dość mocno się naprężają i pękają (wczoraj sam próbowałem to skleić i nie da rady). Niestety muszę kupić nową klamkę.
mi tyle powiedzieli za przyciemnienie tylnej i bocznych
chyba, że tamta pani, co siedziała za biurkiem, nie wie jak wygląda Fiat 126p, że tyle powiedziała
Czy oprócz tych firm ktoś to jeszcze robi w Lublinie bądź okolicach? I co wybrać? Bo różnice cenowe nie są małe, a jak to wygląda potem jakościowo nie wiem a nie chcę zapłacić mniej i mieć szajs albo przepłacić za tą samą jakość...
Ma to być Ibiza 3 drzwiowa, tylko tył.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 15:45
sHaQaL napisał/a:
Hanesco 400zł, Foll-Service 400zł,
widzialem prace obydwu firm... na nie tanich i NOWYCH autach (lub praktycznie nowych bo dopiero co odebranych z salonu)... i o ile follservice nawet spox zrobil (widzialem 2 auta zrobione u nich) to bylem rozczarowany jakoscia HANESCO, zostawili troche babelkow i bylo kilka 'ziarenek piasku' nie wiem czy przypadek (widzialem tylko jedno auto od nich) czy regula...
sHaQaL napisał/a:
Ibiza 3 drzwiowa
ktoś ci w błąd wprowadził, za 300 dopiero co przyciemniłem 3d ( a w hanesco 500 krzyknęli) i myślę że da rade za tyle tobie
Dzwoniłem do nich i się pytałem, podali taką cenę.
A RADIS? Ktoś coś wie? Bo nie ukrywam że cenę mają konkurencyjną, tylko czy jakość też...
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 22:33
Ja w swoim poprzednim samochodzie przyciemniałem szyby w FOLL-service i byłem bardzo zadowolony, folia była bardzo dobra jakosciowo. Zadnych babelków ani nic
Tylko ze to było w ponad 4 lata temu. Kilku moich znajomych tez tam przyciemniało niedawno i tez sa zadowoleni
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."