Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 23:15
mamba, albo zaczniesz pisac tak jak nalezy, albo polecisz stad z kopniakiem. nietylko mi nie pasuje sposob twoich wypowiedzi. idz sproboj tak na sr.pl napisac, ciekawe ile tam twoj login pobedzie... minute? nawet nie.
ostatnie ostrzezenie
mamba, albo zaczniesz pisac tak jak nalezy, albo polecisz stad z kopniakiem. nietylko mi nie pasuje sposob twoich wypowiedzi. idz sproboj tak na sr.pl napisac, ciekawe ile tam twoj login pobedzie... minute? nawet nie.
ostatnie ostrzezenie
i ktos sie tu wkurwil tym kims napewno nie bede ja, lecz...
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
drze dniem i noca przed Kfakiem kiedy przyjdzie podpalic dom kiedy rzuci zelaznym ogniem ...
A jak chodzi o Fieste to ja ma mza 220 EURO wiec pefnei za duzo bys nie zarobil .Silnik 1,6 do rajdzikow bedzie .Bede jezdzil az rozwale.
jak juz to bierz 1.8 prawdopodbnie mniej pala bo maja nowsze silniki cos takiego kiedys slyszalem ale nie wiem czy to prawda, i lepiej pomiataja te 1.8 a ta 1.6 jezdzi ale ma krotkie biegi na 2 gora 80 ,3 120 wiec sie nieposcigasz za bardzo tym
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160