Auto: F7P
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 16:41
nie wiem jaki sens ma ten temat..
chyba ze koleś powiedziła ze ma polo g40 ( co juz samo stwierdza ze jest to silnik 1,3 turbo )i dodał dodatkowo ze ma turbo?
Niekoniecznie golfa..
Lepiej jakies polo.. nawet wartburga.. bo to zamiata ma 115KM
nie wiem jaki sens ma ten temat..
chyba ze koleś powiedziła ze ma polo g40 ( co juz samo stwierdza ze jest to silnik 1,3 turbo )i dodał dodatkowo ze ma turbo?
Niekoniecznie golfa..
Lepiej jakies polo.. nawet wartburga.. bo to zamiata ma 115KM
jest bez sensu poza tym że może ktoś szuka takiego silnika ...
lub całego auta do naprawy a niekoniecznie właśnie dziś kupił anonse ...
ja tak niestety kilka razy miałem że właśnie tych wydań w których było coś interesującego nie czytałem ...
ehkmm .. coś jeszcze ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: VW Polo Coupe 1.1 (MK III
Wysłany: Sro Mar 02, 2005 22:01
heh ... ja szukam takiego silniczka ... ehh ... jednak nie mam teraz na to kasy silnik fajny ... 113km ... w niemczech duzo go osob jeszcze ulepsza ... droga zabawa .. jednak z tego co slyszalem to wyciagaja po 160 do 180 konikow ... tylko zastanawiam sie jakim cudem ???
_________________ "Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami." (Albert Einstein)
"Piękna kobieta - to raj dla oczu, piekło dla duszy, a czyściec dla kieszeni." W. Shakespeare