Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 13:41
Paweel napisał/a:
słaba prowokacja ...
ps. w sumie troche racji masz ale masz też zero przebicia
forum taki folwark ... nie pasi szukaj innego i ta zasada tutaj niestety działa
dziwie sie Tobie, że napisałeś że ma racje, bo nawet na osobę często wygłupiającą się i rozrabiającą na forum, w kwestiach poważniejszych - typu co gdzie i jak, sam zachowujesz się jak należy, nie dublujesz tematów, a innym zwracasz uwage i podajesz konkretne linki gdzie mają znaleźć
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
moulder, zachowujesz sie jak jakas cnotka niewydymka zakladajac ten temet
jak masz jakies problemy idz napsiz do zal.pl lub bravoboys.pl i tam sie im zal ze ktos Ci zamky temat
Wprawdzie nie jestem na tym forum zbyt długo ale stwierdzam i komunikuję Ci założycielu tego tematu że jest to forum dla ludzi z jajami więc jeśli masz c.pkę to napewno nie utrzymasz sie tutaj.Moderatorzy działają twardo,przestrzegają regulaminu i nie dziw się że ucinają bezsensowne dyskusje i wyśmiewają pisane przez niektórych głupoty.Gdyby tego nie robili to tak jak ktoś napisał forum to zbliżyło by sie poziomem do brawocośtam tudzież inne żale.pl
Fakt faktem niektórzy moderatorzy są lekko niewychowani pomijam
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 14:44 Re: To forum jest beznadziejne
moulder napisał/a:
Jak w temacie, jak założysz nowy temat to zaraz zostaje zamknięty - bo trzeba było kontynuować w już istniejącym temacie sprzed roku.
Jak zaczniesz coś pisać w starym temacie to zaraz ktoś wyskakuje z mordą że się niezłego kotleta odgrzało i niezgodznie z regulaminem.
Brak słów, nie spotkałem się jeszcze z taką niechęcią na jakimkolwiek forum internetowym.
Gorąco zachęcam wszystkich znajomych do niekorzystania z tej strony.
Pozdrowienia dla normalnych użytkowników.
Zapewne jak by jakiś moderator zadał pytanie to wszyscy lizali by d...e zamiast zamykać temat
oczywiscie ze ktos wyleci z morda jak odgrzebiesz temat z przed roku i napiszesz "Dzieki, super " itp, itd.
Ale jak zapytasz konkternie to dostaniesz odpowiedz wiec nie wiem po co otwierasz nowy taki sam temat zeby zadac to samo pytanie ktore juz kiedys bylo.. wez sie czlowieku zastanow nad soba i naucz sie korzystac z forum, bo to co wypisujesz to rece opadaja
moderator: unikaj tak radykalnych komentarzy, każdy ma prawo do własnej opinii na forum i o tym forum, kolega pewnie tu już więcej nie zajrzy, bo woli być gdzieś gdzie się klakieruje i klaszcze na każdy nowy temat i nie szanuje żadnych zasad. PS on temat o zasadach forum przeczytał dopiero dzisiaj... a na forum jest od grudnia, to czego od niego wymagać ?
Auto: ...
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 19:53
dla tych którym jest zle proponuje zarejestrowac sie na sr.pl i zaczac pisac tak jak tu piszecie:) Moze którys z was wygra konkurs na najszybszego bana
Zasady sa po to zeby ich przestrzegac , oraz sa osoby które pilnuja. Proste i logiczne
Jak popełnisz wykroczenie masz pretensje ze Policja ekgekwuje prawo ?? chyba nie
Wiec jezeli tak tu zle strasznie i parszywie nikt na siłe nie trzyma.
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
dla tych którym jest zle proponuje zarejestrowac sie na sr.pl i zaczac pisac tak jak tu piszecie:) Moze którys z was wygra konkurs na najszybszego bana
Zasady sa po to zeby ich przestrzegac , oraz sa osoby które pilnuja. Proste i logiczne
Jak popełnisz wykroczenie masz pretensje ze Policja ekgekwuje prawo ?? chyba nie
Wiec jezeli tak tu zle strasznie i parszywie nikt na siłe nie trzyma.
buajaja
co ty porównujes sr ... w pupie mam sr ... nawet tak n ie zaglądam dopóki nie dostane b ezpośrdniego linka ... że niby jest cośco mnie dotycyz
sory ale ....
to forum miało byćLUBLIN a nie STRITREJSIG ....
jakiśpoziom trzebaby trzymać ... ale bez paranoi
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 22:21
Paweel napisał/a:
jakiśpoziom trzebaby trzymać ... ale bez paranoi
dokladnie, nie uwazam zeby byla paranoja, przeciez nie zostal w zaden sposob ukarany, zamknalem temat i poprosilem zeby zeby uzyl szukajki, co w tym zlego...
Cytat:
jak bedziecie naskakiwac tak na kazdego nowego, to nie bedziecie sie kisic caly czas w swoim towarzystwie bo nikt nie bedzie chcial dolaczyc.
zajrzyj w jego temat i zobacz czy ktos na niego naskoczyl, nowym sie pomaga, wkleja sie ramki, wysyla privy, to normalne, nikt na nikogo nie naskakuje, nie robcie z lenia ofiary.
siwy, popieram sam zanim czasem coś napisze to najpierw szukam. Wiem ze swojego doświadczenia w byciu modem bo upierdliwe jest ciągłe odpisywanie lub zamykanie tematów które byly pare stron wcześniej Chociaż ja tam z reguły wale warna a później pisze za co
Auto: Może Kiedyś Evo IX MR
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 23:24
I co myślisz że po twoim poście wszyscy uciekną wez człowieku nie mów takich rzeczy o tym forum bo po pierwsze zasady tu panujące są jak najbardziej w porządku po drugie od czego jest opcja szukaj może nie umiesz z niej skorzystać i to jest ten twój problem po trzecie to forum jest the best i mam nadzieje że takie pozostanie.
Ostatnio zmieniony przez MarcinLbn Sro Kwi 09, 2008 23:36, w całości zmieniany 1 raz