Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 11:39
Ok serwisy serwisami a gdzie dostane zaworek do klimy taki jak idzie do saaba . U Sawy pan stwierdzil ze jest nie szczelny klima mi dziala ale chcialem dobic maja zaworki ale nie takie , w olpu na nie ma , na gorce tez nie . Wszyscy doradzali ze na szrocie ale czy jest sens kupowania zaworka na szrocie?
Tomek na Wrońskiej ? Chyba ma jeszcze butle Dawno temu obsługiwał stare zestawy.
Szymon też patentował swoje metody na inne niż R134a, lecz patenty to jedno a wykonanie ...
Tomek na Wrońskiej ? Chyba ma jeszcze butle Dawno temu obsługiwał stare zestawy.
Szymon też patentował swoje metody na inne niż R134a, lecz patenty to jedno a wykonanie ...
- polecam, dobry i fachowy warsztat sam serwisuje tam klime, w tamtym roku zregenerowali mi sprezarke,
Dzisiaj się tam udałem. Sprawdzili szczelność układu i nabili klimę(prawie wgóle nie było czynnika). Klima nareszcie działa. Zapłaciłem 150 pln. Dostałem jeszcze zaproszenie na darmowy przegląd w lecie.
Również polecam ten zakład.
Auto: C4
Skąd: Polska Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 102
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 16:48
adilsm napisał/a:
A tak przy okazji...Gdzie mi ktoś nabije stary typ klimatyzacji? Bo z tego co mi wiadomo to bardzo mało jest takich miejsc... ?
Niedawno nabijałem u Marka Piekarza przy WORD'zie..... zamiast R12 wpuszcza R409 (zamiennik) niestety załadowanie tego jest 100 droższe niż R134a, ale z dugiej strony wymiana osuszacza i płukanie układu też nie jest tanie więc chyba można załadować, ponadto czynnik ten nie paruje tak z układu jak nowy.
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word