FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dziwne wydarzenia z Mini Maxu(19.02.05) i inne bzdury
Autor Wiadomość
TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 22:47   

Generalnie równowagę na nocniku łapałem juz dość dawno (swój wiek mam i kilkanaście lat za kółkiem)i nie jest to zbyt trafne stwierdzenie, autka nie kupił mi tatus (ale takie wątki nie są juz w modzie)

Co do tych 12 tyś to być może mnie poniosło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie znam niestety cen aut tak dobrze...
natomiast napewno posiadanie takiego auta nie upoważnia cie do zrobienia komukolwiek krzywdy na jak to nazwałeś :
Tunek napisał/a:
OES MAKRO--- BOTANIK, ale w godzinach SZCZYTU
,

jeżeli czujesz taką potrzebę ekstremalnych doznań zawsze możesz (nawet w godzinach szczytu) rozpędzić sie na obwodnicy i centralnie wycelować w jeden z filarów mostu poniatowskiego , tylko tak zeby resztki auta nie zrobiły innym użytkownikom krzywdy

bo nawet tobie może sie kiedyś kółko "podwinąc" jakim byś nie był " hamerykańskim " kierowcą i wtedy bedzie znowu huczało jaki to "tuningowiec" zabił kogoś i nie chodzi tu już o smród robiony wokól przerabianych aut tylko o czyjeś zdrowie czy życie.

nie twierdze również , że skoro za 12 tys to jest to :
Tunek napisał/a:
....jak to powiedział TOMEK ventem za 12tys)... smaochodzikiem hehe...
,
wrecz przeciwnie...bardzo fajne auto...tylko Twoje podejście ...zbyt kozackie...moim oczywiście zdaniem.
Nie krytykuje auta ani jego ceny, tylko podejście do innych i do ich reakcji na syt. która zaistniała.

na koniec : temat umarł smiercią naturalną a tymczasem jest odgrzebany i zaczyna się robić koryto...niepotrzebnie...takimi tekstami nikt niczego nikomu nie udowodni,
Ostatnio zmieniony przez TTomek Nie Lut 27, 2005 23:17, w całości zmieniany 4 razy  

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 22:48   

zamknij ryj synu gołebia pocztowego...a kto Ty wogle jestes ze wpadasz tu jak gowno do sracza i odwalasz wilekiego ura bura taki jestes cwaniak bo umiesz pykac na klawiaturce brzydkie slowka...ciekawe co powie mama...po pierwsze o zadnym Tunku nigdy nie slyszalem nawet na TV TRWAM wiec nie jestes lepszy niz wiekszosc z nas...po drugie nie krzycz...po trzecie to_co_mowi_MACIOR +... :fucku:

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 22:51   

wyedytowalem przeklenstwa.
Tunek, moglbys sobie darowac taki styl pisania, co do jazdy na torze(jezeli do mnie rowniez uderzasz). np dzisiaj sobie pojezdzilem(znowu zaspalem ale co tam :mrgreen: ) i nie oszczedzalem, efektem byl zderzak i kupa frajdy i co? wali mnie kawalek plastiku, na takim torze doskonale swoje umiejetnosci.

moze nie przeczytales mojego posta dokladnie, tel na policje nie byl po to zeby zrobic spokojnemu czlowiekowi ktory NIEPIL lipy, wszyscy ktorzy tam stali stwierdzili ze na 99% jestes pijany. padlo na mnie - zadzwonilem, jak miales nieprzyjemnosci z tego powodu - przepraszam Cie.

Tunek napisał/a:
po wódeczke nigdy nie wsiadam do pojeżdżadła.

:spoko: oto chodzi i to popieramy wszyscy.

coz moge wiecej zrobic? przeprosic jeszcze raz?

Spawos 
prawdziwy tuner
Spawos

Auto: Lanos
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 23:13   

''Co boicie sie rozwalic zawiesznie? bo tatuś sie wkurzy albo sami nie bedziecie mieli CASH FLOW na zrobienie? RACZEJ!!!!! to na siurdal jezdzicie na mini - maxy i inne imprezy, pochwalić sie samochodzikiem? czy ZAIMPONOWAĆ PRZED DUPECZKAMI NA MIESCIE,''

nie czaje ? kazdy kto jedzie na KJS czy min i max rozpie#^# sobie furke na wlaszne zyczenie po trochu znajdz mi jakas osobe ktora jezdzi w KJS czy min- maxach i jedzie na kraka?? sie wozic ,zimny lokiec itp ???????????
bo ja nie wiem kto to moze byc ?
a ten OSE co mowisz todla mnei glupota wyszalec moge sie na trze to nei znaczy ze nie ''umiem''(to w mniemaniu wszystkich) po miescie sie scigac ,wciskac miedzy fury ,jezdzic slalomem miedzy furami itp

ale to jest glupota narazanie innych na ryzyko :idea:

Przyjedz na jskis KJS czy min-max i pokaz jak Dobrze* jedzisz

Tunek
Nowiciusz ;>

Wysłany: Nie Lut 27, 2005 23:22   

was chyba mozg piecze jak bede teraz sie rozwodzil ja jakikolwiek temat , powedizalaem co mialem powiedizec i tyle takie jest moje zdanie. To wy sie szczycicie swoimi osiagnieciami i nowymi tureckimi lustereczkami za 10$, ale to przecież M3 tak? bo ja nie wiem hahahaahahahah. a Kozaka to jak narazie ty ---- Rysiek Lancer roku ...lol---- zgrywasz bo ja nikomu nie ubliżałem, ryja to ty masz i skoro szukasz afery to jedz na jakąś sprytną dzielnice i otwórz morde wśród ludzi, rzucając swoje eleganckie teksty..... aaaa Krzyczeć to mozesz na ministrantów w kościele nie na mnie. wiec koniec tej zbędnej pierodlogii. To ze o mine nie słyszałeś to dobrze bo niby co miałęś słyszeć? hahaha i wiecej nie usłyszysz bo blokuje to konto, bo jest zbedne dla mnie,

PS. do tego chłopaka co mnie z liścia: jezeli uwazaliście ze jestem pijany trzeba było podejsc i mi to powiedizeć, zabronić wjazdu na tor, pójść do moich znajomków, zapytać sie czy nie jestem pijany bo sie boicie o swoje zdrowie ze wjade w tłum...... itp. itp. a nie dzwonic po policje, niedość ze zmarzłem w tym transicie, czekając na drogówke to jeszcze z zamarznietym alkomatem przyjechali.... świetne rozwiaze z waszej strony (dzwonimy na psy i siurdal nuiech bo pokręcą) zajefajniscie jedwabiście... chore sceny kurka chooooooooore, MIŁEJ ZABAWKI na takich imprezkach heheeh
PS. POZDROWIONKA DLA ŁADNEJ PANI o SPRYTNYCH OCZACH, która ZRZUCAŁA CZASY na karteczki siedziać w tej ławecie

SPAWOS na miescie nie sztuką jest rozpedzic sie na prostej do 160-200 zalezy jeszcze czym, zrob tak aby przjechac przez nie w niezłym tempie i nikt nie trąbił na ciebie i nie wieszął KURek na Twojej osobie, nie przekraczajac 90 na godzine? DASZ RADE? Bo Ja Dam... RACZEJ!!!
kolorowych snufff .... z przewagą żółtych ... życze Paniom, facetom nic nie życze ........naaarx

polll 
drifter

Auto: quattro ;-)
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 23:25   

Tunek napisał/a:
Co boicie sie rozwalic zawiesznie?

ja jakos sie nie boje... bo samochod utrzymuje za wlasna kase lub sponsorow... chcesz sie scigac w miescie w godzinie szczytu... gratuluje pomyslu.... a moze lepiej np. na jakims odcinku gdzie sa drzewa.... jest ciasno i kreto.... to tam wyjdzie technika jazdy... nieraz szczescie... a chyba najlepszym rozwiazaniemjest jakis kjs.... tylko trzeba uwazac bo tam maluchy objezdzaja samochody za 30 tys i wiecej hehehehe :)

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 23:30   

przyjalem do wiadomosci

:closed:

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Nie Lut 27, 2005 23:31   

czuje tak olbrzymie pieczenie w mózgu ze aż zamykam tak "rozrywkowy" topic

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi