Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:55
wróciłem własnie o ogólnie impreza bez rewelacji jak dla mnie , mało zawodników i niestety pogoda nie dopisała , dobrze ze był pokaz Driftu to publicznosc nie nudziła sie miedzy próbami
Pilahgt wymiatał pieknie , jak dla mnie najlepiej ze wszystkich.
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Ja też zajechałem na chwilkę i stwierdzam, że mogłem nie ruszać pupci z domu w ten zimny dzień...dużo ludzi, nikt nie jeździł...akurat jak byłem to jakaś nyska sobie jeździła spokojnie po czym parę zakrętów bokiem i...zderzak wciągneła pod spód auta
a ja jestem niezadowolony. same bledy i spalone deszczowki bo za sucho na nie bylo.
przyjechalem z 2 pucharami (3 miejsce generalka i 3 miesjce klasa) ale mimo to niezadowolony.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 18:29
Ale niektórzy marudzą.Impra zaczęła się po 10 ,a jak ktoś o 14tej przyjechał to i mało widział bo np. nysa diftem kilka razy wyjeżdzała i fajnie latała,to samo do zawodników też fajnie śmigali.Dla mnie impra oki ,a i zawsze powinna być buda z napojami i michą ,bo odrazu przyjemniej jak coś ciepłego sie zje lub wypije.
Widziałem kilka profesjonalnych kamer,może ktoś wie czy w telewizji cos będzie i gdzie i kiedy???
Ogólnie nie było szału Pan Kamikaze dziwnie organizuje te imprezy. Ogólnie poprzednia impreza (Lap Race) był o wiele lepszy ! Wpisowe miało być najpierw 60zł potem 100zł bo pomiar czasów będzie profesionalny (fotokomórka) a jak zwykle był stoper
Rozumiem wszystko, że można stoperem sobie mini max'a czy kjs'a zmierzyć ale nie taką impreze. Miało być tyle wspaniałych aut i w końcu było tak sobie
Z FWD tylko były 4 Hondy, (wiadomo DeeS, Spawos i Rasta nie mogli z wiadomych przyczyn) Corolli i Leona nie było. Co do RWD to chyba organizatorowi coś nie pykło miało być tyle eMek a tyły 2 e30 jedna mocniejsza e36 no i lubelska e34. AWD dawało rade i zwyciężył mój faworyt w srebrnym Subaru pan koło 45 lat
Stec Junior i jego jazda Lancerem jak zawsze żal.pl więcej pozatorem niż na torze nie wiem nie trawie tego gościa,
Miłe wrażenie wywarł na mnie CTR na kompresorze oraz pokaz Driftu.
Mam nadzieje, że na drugi raz będzie wszystko dopięte na ostatni guzik !
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
Ogólnie nie było szału Pan Kamikaze dziwnie organizuje te imprezy. Ogólnie poprzednia impreza (Lap Race) był o wiele lepszy ! Wpisowe miało być najpierw 60zł potem 100zł bo pomiar czasów będzie profesionalny (fotokomórka) a jak zwykle był stoper
!
poruszylem to na sr i napisalem do kamikaze - ja uwazam ze powinny byc zwroty kasy - tzn tej doplaty
Mnie jako widza to fkurwia bo jeżeli wybulasz 100plnów i liczysz na profi pomiar to tak powinno być, a nie prezes stoi cały czas i stoperem mierzy
Ja bym tego nie popuścił !
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
No ja wiem ;D ja rozumiem, napisałem tak tylko dlatego że wiele osób neguje jazde takich "dziadków" i uogólnia, a jak widać niektórzy jeżdżą lepiej od młodszych użytkowników