Jak w temacie... prosze o wszelkie info na temat lokali odpowiednich na wesele... +/- 200osob... jaki mozecie polecic lokal, co odradzacie itp itd... lokalizacja w obrebie LBN i okolic...
Auto: jest
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 22:33
dwór anna w jakubowicach konińskich, czyli bardzo blisko lublina.
dwór pierwsza klasa.
-posiadają zadaszone patio na 200 osób. z tym, że przy 200 osobach to już ciężko będzie z tańczeniem na tym patio. chyba, że balety obok.
-obsługa ok.
-jedzenie bardzo dobre.
-parking strzeżony.
-pokoje hotelowe.
i największy atut - niesamowity urok całego miejsca. za dworkiem zajebiaszczy ogród.
dwór anna w jakubowicach konińskich, czyli bardzo blisko lublina.
dwór pierwsza klasa.
-posiadają zadaszone patio na 200 osób. z tym, że przy 200 osobach to już ciężko będzie z tańczeniem na tym patio. chyba, że balety obok.
-obsługa ok.
-jedzenie bardzo dobre.
-parking strzeżony.
-pokoje hotelowe.
i największy atut - niesamowity urok całego miejsca. za dworkiem zajebiaszczy ogród.
namiar: 081 501 22 40
oklepane no ale Gajek nawet się stara
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
w sumie to lokal ma byc na +/- 200osob tak zeby nie bylo scisku, zeby byla dobra szama, dobra obsluga... a klima jak bedzie to dobrze, poza tym zeby jakos to wygladalo... a jeszcze napiszcie czy jest szansa na sierpien/wrzesien 2009 roku
http://www.gosciniec-lublin.pl/ mojej ciotki lokal w Wólce w strone łecznej ... bo chyba 180zł ale osoba/para nie wiem jak to sie liczy, ale wiem ze załatwia tez i limuzyny, wystrój kościoła itp,
aaa i pokój na noc dla nowożenców na pieterku gratis...i dla gosci sa tez pokoje taki tez mini hotel