FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kredyt Hipoteczny
Autor Wiadomość
Czacha 
prawdziwy tuner
[[_]\OOOO/[_]]

Auto: Cabi Mścicielka :-)
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 18:57   Kredyt Hipoteczny

jak w temacie...

interesuję mnie zaciągnięcie kredytu hipotecznego....

wiem że teraz większość ludzi ma z tym do czynienia, ponieważ nie sposób kupić mieszkanie za gotówkę (no chyba że ktoś ma taki budżet, lub wygrał w totka).... :|

kwota jaka mnie uszczęśliwi to ok 150 000 zł. :)

proszę więc o to abyście podpowiedzieli jakie są wasze doświadczenia w tej kwestii. :>

najważniejsze są dla mnie , jak i pewnie dla każdego kto bierze kredyt, jego koszty....

w jakiej walucie go zaciągnąć, bo słyszałam że najbardziej opłacalny jest we frankach szwajcarskich....

a co więcej to już wy mi powiedzcie.... :)

daniel 
technical monster
hondatech.pl

Auto: CRV
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 19:01   

dzisiaj taki kredycik wziąłem w Multibanku

Piszę poprawnie po polsku

あなたの車についての議論

bro 
Widać, że się stara
cichy podglądacz

Auto: 307
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 21:33   

Ciotka klient Banku PKO BP od wielu wielu lat z dużym obrotem pieniędzy na koncie i dali najgorsze warunki...a najlepsze po przeliczeniu wszystkiego jakie koszty poniesie itd w POLBANKU Kwota: 800 000 zł :) . Sprawdz tam ofertę jaką CI zaproponują ;)
Ostatnio zmieniony przez bro Pon Kwi 21, 2008 22:26, w całości zmieniany 1 raz  

blind7 
Specjalista

Auto: Praca Corso-lot; Lans S60
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 21:52   

ja osobiście wziąłem w PKO BP na dość dogodnych warunkach ale to 1,5 roku temu. A jeśli chodzi o teraźniejszość to proponuje Invest Bank na pl.Wolności mi gotówkowy 15000 dali właściwie na gębe (wyciąg z konta z innego banku i moje poświadczenie jakie są wpływy na konto 8) )

ziomuś 
drifter

Auto: Avensis T22
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 22:17   

http://openfinance.pasazf...033302&frdt=yes

na poczte mi przyszło zadzwon niech ci obliczał co sie bedziesz meczyć -spisz na kartce ... pojdz do banku porównaj......kiedys jak miałem brac to w BGŻ mi chcieli dac najdogodniej ale to było 2 lata temu

bebik 
znawca

Auto: jest
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 22:38   

i mój brat i moja siostra niedawno brali taki kredyt. biegali po wszystkich bankach i... szczegółów nie znam, ale oboje zdecydowali się na ING bank śląski. wiec może warto zajść zapytać, niech wyliczą wsio dokładnie.

Czacha 
prawdziwy tuner
[[_]\OOOO/[_]]

Auto: Cabi Mścicielka :-)
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 23:39   

daniel napisał/a:

a coś więcej????

daniel 
technical monster
hondatech.pl

Auto: CRV
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 08:25   

Czacha i Gomez napisał/a:
daniel napisał/a:

a coś więcej????

oprocentowanie w CHF 3,69
marża na walucie 0,9%
prowizja 1,5 %
0% za wcześniejszą spłatę
0% za przewalutowanie

Piszę poprawnie po polsku

あなたの車についての議論

kris 
drifter

Auto: impreza gt
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 08:56   

Rafał Kochański PKO BP urzęduje na Królewskiej zajmuje się kredytami hipotecznymi.... jeśli będziesz chciał znać ofertę na pewno profesjonalnie Cię obsłuży...0815350274 na 99% aktualny telefon do niego na biurko... jeśli nie to daj zanać... podam inny

pozdro

noPROBlEm 
prawdziwy tuner
V6 User

Auto: Galant
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 09:09   

Przede wszystkim zrezygnuj z pośredników - Expander itp. Najlepsze zdecydowanie warunki daje PKO BP, BOŚ też nie jest zły. Ogólnie jeśli masz gdzieś konto będzie łatwiej. Jeśli chodzi o PKO BP to dużo formalności jest, ale coś za coś. Ja mam w mBanku i jeśli chodzi o warunki to jest w miarę ok ale też w miarę łatwo dostać. Jednak są problem z przewalutowaniem. Bierz jak możesz we franku tylko dowiedz się jak dokładnie jest z przewalutowaniem: opłata za przewalutowanie, podniesienie oprocentowania na czas przepisania w księdze wieczystej. Broń Cię Boże iść do GE Money Banku. Złodziejskie ubezpieczenia itp. Ogólnie to przejdź się po kilku bankach i zobacz co Ci konkretnie zaoferują! POLECAM: PKO BP, Millenium, BOŚ, mBank. W mojej opini reszta ma podobne warunki, ale albo czepiają się o wszystko, albo inne jakieś problemy. Dla przykładu w GE Money chcieli ubezpieczenie od utraty pracy mi dać na kwotę 13 tyś, gdzie składka wynosiła 4 tyś. Jak jakieś jeszcze masz wątpliwości pytaj, a postaram się pomóc.

Powodzenia...

Odpowiedz do tematu