Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 19:27 Autko do 4.000zł poszukuje???
Witam.
Piszę w tym temacie.bo poszukuję dla koleżanki jakiegoś autka bezawaryjnego,zadbanego i oszczędnego do 4000zł.Ma być to jej pierwsze auto ,jest świeżo po egzaminie,a że jeszcze wolna (bez mężczyzny) auto ma jeździć tak aby przy nim nie dłubać.Najlepiej dobry dieselek lub autko z gazem.Myślałem o Polo,Golfie,Mazda 323 ,Seat ibiza.Może ma ktoś coś godnego polecenia bez miny.Proszę pisać lub wklejać linki aut oferowanych do sprzedaży godnych zwrócenia uwagi.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 21:09
Najlepiej jakby był to Golf ,ale jak by było igła cienias pewny to też na nauke by starczył.Ma być auto oszczędne i bezawaryjne jako pierwsze auto ,a nie do lansu czy upalania . Aha i cena max 4000zł do zabrania.
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
Cieniasa w tych pieniazka znajdzie tylko oczywiscie dalekim łukiem 700 omijac, ale juz 900 dobrze poszukac to i moze 1100 spotinga by znalazł ale jak dla dziewczyny to 900 wystarczy idealny samochodzik na poczatek, chodzi koszty utrzymania 900 a 1100 sa takie same
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 23:09
szukaj jakiegos Tico to nie żart, panercne auta w dobrym roczniku w dodatku trafiaja sie sztuki z gazem które palą 5 L gazu na setkę. czesci tanie jak barszcz, auto jak dla nowicjusza za kółkiem idealne.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Mazdę 121, dla dziewczyny w sam raz. Zwinne, w miarę żwawe niedużo pali. Za 4k powinieneś kupić z gazem.
Auto wręcz bezawaryjne, jeździłem takim wynalazkiem którego kupiłem za 1500 złotych, przez rok nic w nim nie robiłem, no ale rozwaliłem. Dla kobiety super.
szukaj jakiegos Tico to nie żart, panercne auta w dobrym roczniku w dodatku trafiaja sie sztuki z gazem które palą 5 L gazu na setkę. czesci tanie jak barszcz, auto jak dla nowicjusza za kółkiem idealne.
Widzialeś TICO po stłuczkach, gnie się jak kartka papieru.
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 07:56
MACIOR napisał/a:
QSY napisał/a:
Widzialeś TICO po stłuczkach, gnie się jak kartka papieru.
tak samo jak inne małe padaczki, ale mimo to polecam cieniasa sportinga (dobrze poszuka to znajdzie w tej cenie) małe zwinne na miasto w sam raz, i nie takie stare porównując do innych w tej cenie
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI