Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 08:27 Gdzie mamy teraz pisać ?
.... no właśnie, brak SB
zrobię to tu, bry wszystkim
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
Ostatnio zmieniony przez QSY Sob Kwi 26, 2008 18:57, w całości zmieniany 3 razy
Tak wiem iwem, wszystko przeze mnie, sorry.
Jeżeli SB nie obciąża zbytnio forum, czemu ma zniknąć?
Żeby burdlu nie było, nagradzać wanrem za każde złamanie regulaminu i będzie spokój.
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 09:15
A dla mnie SB zawsze było jednym z powodów dla którego zaglądałem na lkt. Można było na żywo coś skomentować i pośmiać się. Chyba moderatorzy się starzeją i robia się z nich stare dewoty. Jak to ma być forum pod rektoratem Ojca Rydzyka, to ja dziękuję. Myślałem że cenzury już nie ma... Porządek porządkiem, jeżeli ktoś nie chce to nie czyta SB i tyle. Chyba po to było, żeby nie zakładać nowych tematów bez istotnych powodów. Zresztą do huja to jest forum tjuningów a nie kółko różańcowe . Ja piiiii...
A dla mnie SB zawsze było jednym z powodów dla którego zaglądałem na lkt. Można było na żywo coś skomentować i pośmiać się. Chyba moderatorzy się starzeją i robia się z nich stare dewoty. Jak to ma być forum pod rektoratem Ojca Rydzyka, to ja dziękuję. Myślałem że cenzury już nie ma... Porządek porządkiem, jeżeli ktoś nie chce to nie czyta SB i tyle. Chyba po to było, żeby nie zakładać nowych tematów bez istotnych powodów. Zresztą do huja to jest forum tjuningów a nie kółko różańcowe . Ja pitole...