od tego jest SB zeby sobie popisac glupoty ale jezeli ktos ma bana na przeglądanie forum to na SB nie powinien pisac, a wogóle co do banów to głupota dla mnie jest brak mozliwosci pisania, powinien byc ban IP i koniec kropka. zeby delikwent kompletnie nawet zajrzec na forum nie mógł
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 17:04
Kosa, masz ochote zostac moderatorem? bardzo prosze, chetnie oddam Tobie forum i sobie ponarzekam na moderatorow jakie to dewoty i wymysly ojca dyrektora wylaczenie SB na jedną dobę w okresie weekendu wlasnie mialo sprowokowac dyskusje nt sensu i charakteru jego dzialania. inaczej taka dysjusja nie miala by miejsca - jak zreszta w wielu innych przypadkach.
a poniewaz ja obserwuje tendencje zanizania lotow forum, podejmuje sie ostatniej szansy reanimacji, inaczej znikamy.
do tego dochodzi sytuacja ze pewne osoby co siedza tez na innych forach - tam ladnie i merytorycznie sobie dyskutuja, na lkt robiac burdel.
argument ze sb jest po to zeby nie zakladac wielu tematow do mnie mocno przemawia, sam korzystam z SB i mi go brakuje, ale takiej "wizytowce" mowie stanowcze nie.
jezeli ktos uwaza ze jest w stanie lepiej sie zajac lkt - prosze bardzo, oddam w dobre rece "bo jestem stara sprochniala dewota ojciec dajrektor II".
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 18:04
Siwy, po pierwsze ja nie mam takiego talentu do polemiki i pisania takich przemówień jak Ty. Po drugie zwyczajnie nie mam czasu, niedobrze mi od komputera, ciągle na nim pracuje i dodatkowy obowiązek z pewnością spowoduje u mnie impotencję. Jeżeli obraził Ciebie epitet użyty przeze mnie to przepraszam ale takie są moje odczucia.
Kandydaturę MACIORA z chęcia popre, myślę że będzie wesoło. A on sam ma talent do barwnych i zaskakujących wypowiedzi .
a co do sb to jak dla mnie jest niepotrzebne. gadac i pierdzielic glupoty mozna na gg.
ja nigdy nie zagladam do sb, ale nie jest to czyms co mi przeszkadza.
ja uwazam ze sb jest zbedny, ale jesli innym sie przydaje to nie ma sensu likwidowac.