Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 21:33
maly841 napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Dobra kto ma foty kanta z Dobrego Tonu, chciałbym sobie obadać jak wygląda skończony.
Mi sie podoba
lakier z palety OPLA po prostu WYPAS...
co do alpinweiss III to nie wiem z jakiej okazji tam stala... ale wykorzystal chwile nie uwagi i udalo mi sie otworzyc w niej maske i pstryknac najwazniejszy element...
Było kilka fajnych furek, ale kurde mało tego było. Związane jest to z małą powierzchnią hali i niedużym parkingiem, w sumie na których stały nie zbyt ciekawe samochody...
Do tego już nudne jest oglądanie ciągle tych samych samochodów.
Hala jest mała. Dyche trzeba zapłacić, żeby sobie obejżeć kilkanaście samochodów. No było kilka naprawde przykuwających uagę samochodów, Fiat z dobrego tonu czy 1250-konna Supra.
Z roku na rok będzie coraz lepiej
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:31
Witam.
Poszukuje nazwy lub jakiejś stronki gdzie i za ile można kupić taki symulator które były na stoisku Need for Speed.Ostatnio w Tvn turbo to testowali ,ale za cholere namiarów nigdzie nie moge znaleźć.Podobno można kupić juz z monitorem lub bez.Fajny gadżet sam przetestowałem Jak ktoś wie ile taki zestaw kosztuje i gdzie to można kupić proszę o info.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 13:26
Drift_King napisał/a:
DeeS napisał/a:
Na stoisku need for speed to nic w porownaniu co bylo na stoisku otomoto.pl/allegro.pl
Potwierdzam i gratuluję I go miejsca w rFactor
Tak mnie córcia wymęczyła na tym NFS,że jak przechodziłem tamtędy to myślałem tylko o BMW M3 ,które Jaqub mi wskazał,a na stoisko otomoto nawet nie zajrzałem . Ma ktoś jakieś foty tego stoiska ,bo to jedyne którego nie widziałem ,bo "świnki" z JAVA mi w głowie zawróciły i odbiłem w prawo do M3 i pominąłem.
Witam.
Poszukuje nazwy lub jakiejś stronki gdzie i za ile można kupić taki symulator które były na stoisku Need for Speed.Ostatnio w Tvn turbo to testowali ,ale za cholere namiarów nigdzie nie moge znaleźć.Podobno można kupić juz z monitorem lub bez.Fajny gadżet sam przetestowałem Jak ktoś wie ile taki zestaw kosztuje i gdzie to można kupić proszę o info.